Ambitiøse iværksættere

Netværksgruppe for ambitiøse iværksættere på Fyn

Ambitiøse iværksættere

Styrk din position igennem dit netværk

Vil du styrke din position og udvide din horisont som iværksætter på Fyn? Så er netværk vigtigt! Deltag i vores netværksgruppe og mød andre iværksættere, der kan hjælpe dig med at nå dine mål og overvinde udfordringer. Her kan vi diskutere tendenser og dele erfaringer om iværksætteri. Gennem samarbejde og deling af udfordringer og succeser kan vi opbygge stærke relationer og hjælpe hinanden med at vokse.

En netværksgruppe giver dig mulighed for at møde andre iværksættere, som du kan opbygge forretningsforhold med. Disse kontakter kan føre til nye muligheder og partnerskaber, der kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed.

I en netværksgruppe kan du diskutere dine udfordringer og modtage feedback og rådgivning fra andre iværksættere, som har oplevet lignende situationer. Dette kan give dig nye perspektiver og ideer til at løse problemer og forbedre din forretning.

Tilmeld dig nu og få et stærkt netværk i Odense-området!

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye iværksættere i Odense og omegn. IVN afholder det første møde, derefter vil være jer, der bestemmer, hvor møderne efterfølgende afholdes. Vi lukker tilmeldingen til gruppen ved maksimalt 8 medlemmer. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer