Velkommen på indersiden

I IVN arbejder vi på højtryk for at skabe de bedste vilkår for vores medlemmer af danske iværksættere, men det hårde arbejde er ikke meget værd, hvis vi ikke fortæller om det.

 

Derfor vil vi gerne byde velkommen på indersiden i IVN, hvor vi fremover vil komme med ugentlige opdateringer om, hvilke aftaler vi har indgået med vores partnere, og hvor det næste slag for iværksætteriet står.

 

Det er en ny hverdag for mange – vi skal alle finde nye måder at lave forretning på i den verden, som vi lever i nu. Vi skal adaptere ny læring og viden, og vi skal være fokuserede.

 

Det, der virkede i går, virker måske ikke i dag eller i morgen. Så vi skal skabe nye synergier og nye samarbejder, som ikke er set før, og vi skal væk fra at se hinanden som konkurrenter.

 

Corona har sat hele erhvervslivet under et enormt pres, og helt overordnet kan vi sige, at dem, der ikke formår at finde nye løsninger, samarbejder og synergier, kommer til at dø ud som konsekvens af krisen.

 

Dén konstatering kan vi ikke bare stå som passive vidner til i IVN.

 

Derfor vi har sat skub på vognen for at gøre IVN mere tilgængeligt og relevant for alle iværksættere.

 

Det betyder, at vi i den kommende uge lancerer medlemsskabet af IVN til en markant billigere pris!

 

Sammen står vi stærkere
Vi har brug for at være talrige – en masse, man ikke kan komme udenom, når man taler iværksætteri i Danmark – og derfor skal vi være så billige og tilgængelige, at alle kan være med.

 

Samtidig sætter vi også tryk på vores igangværende partner-forhandlinger, som skal sørge for billigere og bedre bogholderi, erhvervskonto og erhvervsforsikringer til vores medlemmer.

 

Jeg kan afsløre så meget, at vi i øjeblikket forhandler med et af Danmarks største forsikringsselskaber om pakkeløsninger til selvstændige små-erhverv, som består af; en håndværker-pakke, en detail-pakke og en pakke til de liberale erhverv.

 

Prisen lader til at blive den laveste, vi nogensinde har set, og pakkerne er helt fantastisk indholdsmæssigt.

 

Følg med i vores partneraftaler
Udover denne nyhedsblog, så har vi også åbnet op, så alle nu kan se, hvilke tilbud man får for sine medlemskroner: https://ivn.dk/medlemstilbud/ For ud over de store partnere, så har vi løbende en række mindre partnere, som tilpasser specielle produkter og tilbud til vores medlemmer.

 

Med vores partnere vil vi forsøge at skabe mere gennemsigtighed på markeder, hvor det hidtil har været ekstremt svært, hvis ikke komplet umuligt, at gennemskue de mange tilbud om forsikringer, online optimering, webudvikling, økonomistyring, og alle de andre ting, man pludselig får brug for, når man står som selvstændig.

 

Ved IVN forklarer partnerne i almindeligt sprog, hvad vores medlemmer får ud af aftalen med dem. Hvis de ikke kan det, så er vi ikke interesserede.

 

Vi håber, at disse løbende opdateringer, indsigt i vores forhandlinger og gennemsigtighed i vores konkrete tilbud, kan sikre den opbakning, som vi fremadrettet skal bruge for, at vi kan skabe de bedst mulige betingelser for små erhvervsdrivende og iværksætteri i Danmark.

 

Og som en anden Uncle Sam må min klare udmelding være: We need YOU!

 

Jeg vender tilbage i næste uge med flere opdateringer og nyheder om vores arbejde i iværksætteriet’s bedste fordelsklub, IVN.

 

Vh. Martin Christensen, IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer