3 måneder med krig i Europa

Hvad betyder det for dansk iværksætteri?

Priserne på dagligvarer, el og brændstof er på himmelfart.

Hvad gør det ved os små virksomheder? Skal vi være nervøse? Måske – men der er en stigende velvilje til at række ud og hjælpe hinanden.

Det er tekstforfatteren, der mangler hjælp til markedsføring. Det er den unge iværksætter, der ikke ved, hvordan han kommer i gang. Og det er den ensomme, selvstændige erhvervsdrivende, der leder efter et fællesskab.

Der er en udpræget vilje til at hjælpe og give en hånd med, når det brænder på. Sådan håber jeg det bliver ved med at være, for sådan vil vi altid stå stærkere.

Pengene sidder lidt mere stramt hos den enkelte forbruger, og vi må nok forvente, at der kommer en opbremsning i forbruget. Digitaliseringen buldrer stadig fremad, og det er vigtigere end nogensinde før, at vi tager brug af de nye teknologier til at udvikle vores forretninger.

Men vi oplever samtidig en større og større interesse i at mødes fysisk og dele erfaringer i vores netværksgrupper.

Er du endnu ikke opmærksom på vores mange netværksgrupper, så tag et kig her: https://ivn.dk/netvaerksgrupper-find-dit-professionelle-netvaerk-ivn/

Når man mødes med ligesindede, opstår der magi, og man kan komme langt ved fælles hjælp.

Jeg glæder mig til at se mange flere af jer mødes og give hinanden opbakning, feedback og hjælp. Sammen kan vi noget helt specielt.

Martin fra IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer