Ét samlet IVN er det eneste netværk du behøver

Lasse Bo Jensen og Martin Christensen

IVN er på en spændende rejse fra iværksætter-fællesskab på Facebook til at være det eneste netværk du behøver som iværksætter eller selvstændig.

Vores mål er, at alle brugere af vores Facebook-gruppe bliver medlemmer i det samlede netværk i IVN, og på vejen byder vi alle andre med passion og interesse for iværksættere og selvstændige velkommen i netværket.

Vi startede med at fremlægge de nye tanker overfor vores fællesskab, og det gav et lille hak i stjernen på Trustpilot fra utilfredse brugere af Facebook-gruppen.

Nu fokuserer vi på at udvikle vores iværksætternetværk, så vi kan understøtte iværksættere og selvstændige med værktøjer, læring, inspiration og sparring.

Vi har åbnet vores markedsplads for iværksættere, så alle medlemmer har mulighed for at oprette en annonce. Samtidig har vi gjort det nemt at dele den med fællesskabet, når der skal skabes netværkssalg.

Håbet er, at vi kan skabe en platform for internt salg i netværket, hvor iværksættere hjælper hinanden ved at handle med hinanden, og vi er så småt i gang med at rydde op i reklamerne og bære netværkssalget fra gruppen ind på vores markedsplads.

Forhåbentlig kan det også give mere plads til råd og sparring i netværksgruppen, at vi nu skaber en særskilt platform til salg i netværket.

Vi har også fået skudt gang i vores mentorforløb og netværksgrupper, hvor vi har fået samlet de første forløb og grupper ud fra medlemmernes ønsker.

Derudover har jeg selv været i video-boot-camp, hvor jeg er blevet tærsket igennem alt fra videoteknik til online fremtoning, så vi fremover kan producere indhold af endnu højere kvalitet.

Det er med spænding i maven, at jeg i denne uge afvikler de første IVN Talk og IVN Webinar med det nye setup og mine dugfriske læringer.

Torsdag havde jeg en IVN Talk med Jacob Kirk Faber fra Lunar, hvor vi snakkede om Jacobs vej fra den traditionelle bankverden ind i rollen som digital spydspids med ansvar for Lunars erhvervskunder.

Det blev en spændende snak om rejsen fra corporate til startup med fokus på den innovations-dræbende nulfejlskultur og behovet for at fejle hurtigt, og om ledelse i en hastigt voksende digital finansverden. Du kan finde alle vores IVN Talks med inspirerende iværksætterhistorier i vores Talk Arkiv.

På mandag afholder jeg IVN Webinar med Kasper Aaes fra Billy Regnskabsprogram, hvor vi gennemgår alt det, du lige skal huske, når det lige om lidt er tid til at indberette enten årsrapport (selskaber) eller oplysningsskema (enkeltmandsvirksomheder).Jeg glæder mig til at høre modtagelsen på vores mange nye initiativer, og ser frem mod vores videre rejse som ét samlet netværk.

Mvh

Martin Christensen, IVN

Som iværksætter er der mange ting at holde styr på. Vi hjælper dig med de vigtigste skabeloner, herunder bl.a. en handelsbetingelser skabelon.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer