Husk din passion og omsæt det til innovation

Iværksætterpakke.dk

Man skal smede mens jernet er varmt, og med søsættelsen af iværksætterpakken er vi blevet brandvarme i IVN.

 

Vores tilbud om et års gratis medlemsskab har skabt opmærksomhed og efterspørgsel fra både nye medlemmer og nye partnere, og det føles fantastisk endelig at være igang med kernen i vores forretning – at hjælpe den enkelte iværksætter på vegne af de mange.

 

Men hvorfor går fire virksomheder sammen om at skabe et produkt som Iværksætterpakken?

 

Fordi vi som iværksættere skal være innovative, kreative og udvikle nyt, hvis vi skal have vækst midt i en krise, og samtidig skal skabe grobund for, at flere kan overskue og administrere at starte en selvstændig forretning.

 

Forestil dig en fremtid, hvor det kun kræver ét enkelt klik at blive oprettet som selvstændig med CVR, bankkonto, forsikring, bogholderi, regnskab og forretningsnetværk.

 

Iværksætterpakken er første skridt mod dén fremtid, hvor vi vil være med til at gøre det mere enkelt at blive iværksætter, når du har den gode idé og kompetencerne til at udføre den.

 

Iværksætteri er drevet af passion og frihed, men bliver hæmmet af regler, administration og kompleksitet, fordi det faktisk er ret svært både at være sin egen bogholder, kommunikationsansvarlige, webudvikler, marketingekspert, salgschef og direktør, når man egentlig “bare” vil leve af det, man er bedst til.

 

Iværksætterpakken viser værdien i at samarbejde under krisen, og det vil vi i IVN være med til at skabe meget mere af, fordi det giver værdi for alle involverede parter. Både IVN, vores samarbejdspartnere og vores medlemmer får en masse værdi ud af, at vi laver samlede løsninger, som gør det mindre komplekst at skabe og drive selvstændig virksomhed.

 

Med andre ord så er Iværksætterpakken kun den spæde start på, at gøre det mere overskueligt og nemmere at tage beslutningen om at blive iværksætter.

 

Og i efterdønningerne af den nuværende krise skal vi bestemt ikke glemme, at iværksætteriet er en af de hurtigste veje tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du bliver ledig.

 

I IVN arbejder vi derfor på højtryk for at være klar til at gribe de muligheder, der kommer til at opstå i kølvandet på corona-krisen.

 

Der skal skabes nye produkter, nye arbejdspladser og masser af nye virksomheder, og vi skal være med til at facilitere, at det kan lade sig gøre.

 

Og nu vi taler om spændende ny udviklinger og produkter, så vil jeg lige tillade mig at præsentere nogle nye spændende partnere i forretningen, som samtidig også byder på nogle inspirerende og positive iværksætterhistorier.

 

Først har vi Get Fit Food, hvor Martin kombinerer sin kokkeuddannelse med sin passion for fysiologi og fitness. Produktet startede som en madpakke til vennerne, der blev lavet fra en 2-værelses lejlighed, og er i dag vokset til et storkøkken i Skovlunde.

 

Her omsætter Martin sin baggrund og viden til en sund og nem madpakke til alle os, der har lidt for travlt til at planlægge det gode måltid, selvom vi gerne vil spise sundt. Jeg kan varmt anbefale, at I prøver Martins koncept – det bliver ikke nemmere at spise sundt, og nu er det ovenikøbet gjort lidt billigere.

 

Det er ikke bare vigtigt at passe på kroppen – også økonomien skal tænkes ind i fremtiden. Derfor har vi indgået partnerskab med Heap – et fleksibelt og bæredygtigt pensionskoncept for iværksættere.

 

Heap er ikke helt grønne på markedet. Virksomheden er oprettet som en partnervirksomhed til forsikringsgiganten Topdanmark, som står for det forsikrings- og investeringsmæssige.

 

Det, du køber ved Heap, er deres digitale løsning – en app, hvorfra du har totalt overblik til at oprette fleksible indbetalinger, og samtidig kan vide dig sikker på, at investeringerne bliver anvendt bæredygtigt.

 

Heap gør det med andre ord lettere at overskue og forsikre fremtiden som iværksætter, og det kan vi kun støtte op om i IVN.

 

Forsikring er også stikordet til den tredje partner for ugen, for hvad gør du egentlig for at sikre dit nybyggede WordPress-projekt?

 

Gode råd er dyre, hvis uheldet først er ude, og dit website er overtaget af et virus eller lagt ned af hackere. Derfor er det en god idé at have en sikker og kompetent backup service, så du kan slippe bekymringerne, og hurtigt kan gendanne dit website, hvis uheldet indtræffer.

 

Online IT Support giver alle IVN-medlemmer 6 måneders WordPress-forsikring, hvor de sørger for at overvåge og sikre dit website døgnet rundt. Det er nemt, og bliver vist ikke billigere end gratis.

 

Til sidst vil jeg nævne Shaping New Tomorrow, som er den næste perle i rækken til at producere lækkert tøj til iværksættere og andre forretningsfolk.

 

Virksomheden er drevet af tre passionerede barndomskammerater, som har gjort det til deres mission at skabe herretøj med både komfort og klasse.

 

I tæt samarbejde med deres producent i Portugal har de skabt et gedigent produkt, som samtidig sikrer ordentlige vilkår for alle led i værdikæden og lever op til virksomhedens brand.

 

Det var lidt godt nyt her fra direktørstolen, som jeg håber, kan være med til at inspirere og motivere jer derude.

 

I IVN står vi på spring til at gribe de gode idéer og hjælpe dem sikkert ud på markedet som iværksættere.

 

En sidste lille opfordring herfra vil være, at vi bliver bedre til at minde os selv og hinanden om, at krisens begrænsninger og tab også skaber nye muligheder for kreativitet og innovation.

 

Vi ses i næste uge.

 

Mvh

Martin Christensen, IVN

Har du styr på alle dine dokumenter? IVN har lavet en lang liste af brugbare skabeloner, herunder en bl.a. konsulentaftale skabelon og leverandøraftale skabelon.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer