Kun positive nyheder

Jeg lovede i sidste uge at vende tilbage med positive nyheder fra dansk iværksætteri, og efter denne uges rationer af pressemøder vil jeg holde mig helt og aldeles til positivt nyt, så vi kan gå på juleferie med lidt mere julestemning og ro i maven.

 

Først og fremmest vil jeg gerne fortælle en fin lille iværksætterhistorie om vores seneste partner.

 

For nogle uger siden lavede Steffie, som er tøjdesigner, et opslag i gruppen, hvor hun efterlyste forretningskvinder i vores netværk, som ville agere ambassadører og modeller for hendes kollektion af businessoutfits til kvinder.

 

Opslaget stak helt af, og vi blev nødt til at modere det, efter Steffie havde fået over 900 henvendelser i kommentarfeltet.

 

Nu kan vi så præsentere Steffies virksomhed, MiltonWear (Link: www.miltonwear.dk), som ny partner i IVN, hvor hun giver 25% procent på sine skræddersyede klæder, og hun har tilmed en speciel IVN-kollektion på vej i det nye år.

 

Det er et klasse eksempel på, at vi har øje for hinandens gode idéer, og at en umiddelbar interesse i gruppen kan vokse sig til et nyt forretningseventyr på ingen tid.

 

Det er med andre ord præcis, hvad IVN er sat i verden for, og det baner vejen for noget, som vi satser benhårdt på at lave mere af i 2021; brugergenereret innovation og virksomhedsudvikling.

 

For det er kun igennem vores input og viden fra gruppes netværk og medlemmerne i fordelsklubben, at vi kan opsøge, udvikle og sammensætte de skræddersyede aftaler og tilbud, som danske iværksættere har brug for.

 

Det første store skud på dén stamme bliver lanceringen af vores IVN-pakkeløsning med erhvervskonto og regnskabsprogram i samarbejde med vores partnere, Lunar og Billy, som vi skyder igang fra 11. januar 2021.

 

Noget andet, som danske iværksættere har brug for, er læring og viden. Læring, der gør os mere selvhjulpne, og mere viden om det, som vi faktisk har brug for hjælp til.

 

Jo bedre vi er klædt på, jo mere kan vi gøre selv, og jo bedre kan vi efterspørge specifikt, hvad vi gerne vil hyre andres hjælp til.

 

På det seneste har vi delt en masse indhold i gruppen med tips, tricks og gode snakke om salg og markedsføring, og fra starten af næste år kaster vi os over hjemmesider.

 

Det bliver i selskab med Martin, som er ejer webbureauet Applogik.

 

Fra januar starter Martin med første ud af otte moduler, der skal gøre os alle i stand til at oprette en hjemmeside selv, og klæder os derefter på til, hvordan vi udvikler og vedligeholder den.

 

Over tid vil indholdet forsvinde fra gruppen, men husk at alle gruppens læringsvideoer kan findes i den efterhånden ret omfangsrige vidensbank på www.ivn.dk for en beskeden pris.

 

Her til sidst vil jeg gerne lige omkring en konkurrence, som vi har haft i denne uge, hvor man kunne vinde en bil i en måned fra vores partnere i Dribe.

 

Det vil vi såmænd stadig gerne, men vi begik den fejl, at vi bare bad folk om at skrive “ja tak” i kommentarfeltet på opslaget.

 

Der kom over 800 kommentarer på under en halv time, og gruppens manager-side bryder simpelthen sammen under presset af de mange “ja tak”-kommentarer på opslaget, så vi har indtil videre ikke været i stand til at udtrække en vinder.

 

I sig selv er det ikke en positiv nyhed, men jeg vælger nu alligevel at være glad og stolt over, at aktiviteten i vores netværk nu er så massivt, at Facebooks værktøjskasse har svært ved at følge med.

 

Hvad konkurrencen angår, så bliver vi måske nødt til at trække den over på hjemmesiden, og opdatering følger naturligvis, når vi har fundet en løsning.

 

Jeg håber, at I alle får en god jul og et godt nytår – og hvis det stadig kniber lidt med at få øje på de positive nyheder, så vil jeg anbefale, at tage et kig i mit jule-opslag i gruppen.

 

Kommentarfeltet er spækket af flotte iværksætterhistorier, som burde være i stand til at få enhver i julestemning.

 

Vi ses i det nye år.

 

Mvh

Martin Christensen, IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer