Vi skal tilbage til rødderne og den gode dialog

Martin Christensen, IVN

Velkommen tilbage til lidt afsluttende feel-good stemning på en mørk og råkold uge.

 

I IVN har vi i øjeblikket rygende travlt med at lægge den fremtidige strategi for virksomheden og netværket, men lige nu kan jeg ikke fortælle, hvad vi kommer til at gøre, for vi ved det ikke endnu.

 

Målet er klart, men som mange af jer sikkert også ved, så skal vejen planlægges, hvis man gerne vil opnå de ønskede resultater med sin virksomhed.

 

Men hvad jeg kan sige er, at vi i øjeblikket fokuserer på, at IVN skal være garant for den gode dialog mellem iværksættere.

 

I den sammenhæng må vi også erkende, at vi kan være der for de mange, men vi kan ikke favne alle.

 

Det skaber til tider en del virak, når vi modererer os ud af problemerne, men for os i IVN er det den gode dialog, der udgør hele værdien i vores store fællesskab. Uden den, så er fællesskabet intet værd.

 

Derfor forsøger jeg i øjeblikket også at være med til at starte nogle gode samtaler, som alle kan deltage i og få inspiration fra.

 

Og hvem ved, måske kan vi også samle det til mere præcis viden på de respektive områder?

 

Jeg har den seneste uge fokuseret på at komme tilbage til det, vi reelt er – et netværk for sparring og inspiration blandt iværksættere.

 

Hele ugen har jeg lavet små opslag i gruppen med nogle enkle spørgsmål om iværksætteri;

 

Hvad er det vigtigste, du skal lave i din virksomhed i dag?

 

Hvordan bruger du LinkedIn?

 

Hvorfor blev du iværksætter?

 

Og mine små opslag har affødt lige præcis dét, jeg havde håbet: En masse respons fra et stort fællesskab, hvor man kan søge bunkevis af inspiration ved hinanden.

 

Jeg har i hvert fald lært en masse fra de mange kommentarer på mine beskedne spørgsmål.

 

Når over 100 mennesker svarer på, hvad de bruger LinkedIn til, så giver det det reel viden og legitim sparring, der batter for den enkelte, som mangler inspiration til at komme igang eller udvikle sin egen profil.

 

Og så har vi slet ikke talt om de mange postive, fantastiske og inspirerende historier, hvor flere nærmest giver tårer i øjnene af glæde.

 

Så hvis du sidder og er lidt ramt af “Corona Blues”, så vil jeg varmt anbefale at give kommentarsporene et kig. Det varmer virkelig.

 

Dermed er vi også tilbage ved det oprindelige formål, hvor vi hjælper, inspirerer og rådgiver hinanden, og spørgsmålet er, hvordan vi bedst viderefører de idealer i vores forretning.

 

Flere har efterspurgt, at jeg blev mere aktiv i gruppen, som jeg tidligere har været, og det har været en fornøjelse at komme “back to basics” i dialog med jer iværksættere derude.

 

Og jeg ser frem til at have mange flere gode snakke med jer, så vi sammen kan videreføre og udvikle Danmarks bedste og største platform for iværksættere.

 

Som en lille varedeklaration vil jeg her til sidst nævne, at det faktisk ikke er mig, der vægter ordene her på bloggen.

 

Jeg har tidligere fortalt det i et opslag, men jeg får simpelthen ikke taget mig tiden til at tænke og skrive længere indlæg, så det er i stedet et samarbejde, hvor den lille mediegigant, Propagant, styrer mine budskaber ud over rampen.

 

Det betyder, at jeg kan fokusere på at være med til at skabe de gode nyheder, og jeg glæder mig til at vende tilbage med endnu flere af slagsen i næste uge.

 

Vi ses.

 

Mvh

Martin Christensen, IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer