Skabelon til driftsbudget

Download skabelon til driftsbudget

Et driftsbudget er dit overblik over hvor mange omkostninger du har til din produktion. Det giver dig et tydeligt billede af, hvad der især koster noget i produktionen, og gør det lettere for dig at prissætte dine produkter, så du sikrer dig en profit, der kan bære din forretning. Med dette overblik vil du også kunne se hvor det ville være mulighed for at spare, så du holder udgifterne nede, uden at det går ud over produktets kvalitet eller produktionens effektivitet.

Eksempel på driftsbudget | Download skabelon til driftsbudget her (Excel)

Udfyld driftsbudgettet med alt hvad der er relevant i forhold til jeres produktion. Her må du ikke glemme for eksempel husleje til kontoret, udgifter til teknik samt lønninger til medarbejdere. På den måde bør du også udforme et driftsbudget, hvis du tilbyder ydelser fremfor produkter. 

Er økonomi ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer