Skabelon til etableringsbudget

Download skabelon til etableringsbudget her

Når du starter ud som iværksætter, kan der være mange udgifter at forholde sig til. Nogle iværksættere vil blot have lysten til at springe ud i det, uden at vide om der egentlig er råd til det. Derfor er det godt lige at danne sig et overblik, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser, og så du ved om der er behov for et lån til din opstartsfase.

Skabelonen du finder herunder kan også fungere som en god huskeliste til alle de ting, du skal have styr på ved din opstart. På den måde sikres du den bedst mulige start som iværksætter, på trods af at det hele er nyt for dig.

Eksempel på etableringsbudget | Download skabelon til etableringsbudget her (Excel)

Udfyld etableringsbudgettet med alt hvad du skal bruge til opstart af din forretning. Det kan sagtens være at der er sektioner, som ikke er relevante for din forretning i første omgang. Disse kan du springe over. Områderne vi har listet op i denne skabelon er også en hjælp til at vide, hvad du vil få brug for, når du starter op som iværksætter. Dette gælder både hjemmeside, markedsføring, kontorlokaler mv. Det er baseret på erfaring med hvad du nødig vil undvære, for at kunne skabe de bedste rammer for vækst i din forretning. 

Er økonomi ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med dit etableringsbudget, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer