En professionel ”besøgsven” til dig som iværksætter

Deltag i dette webinar og hør om, hvordan netvaekst.dk kan hjælpe dig som iværksætter.

netvaekst.dk

En professionel ”besøgsven” til dig som iværksætter

  • torsdag d. 6. maj 2021
  • 09:30
  • Online
Tilmeld

Har du som iværksætter tit spørgsmål til din forretning? Det kunne være råd om forretningsudvikling, ledelsesudfordringer og exit-planer. Spørgsmål der måske ikke kræver ekspertviden til at besvare, men andre der har erfaringer fra lignende situationer kunne besvare.

 

Det er netop den type hjælp du kan finde hos foreningen netvaekst.dk og deres medlemmer. Foreningen består på nuværende tidspunkt af 25 frivillige og erfarne erhvervsledere, har igennem de sidste to år, har hjulpet en lan grække iværksættere og ejerledere.

 

Hos Netvaekst.dk er hjælpen midlertidig og gratis. Du bliver tilbudt op til 15 timers sparring inden for områderne salg og markedsføring, ledelse og finansiering.

 

Med på webinaret har vi inviteret to gæster, som også er to af foreningens partnere, Carl Henrik Bokkenheuser og Jens Sandahl Sørensen. De kommer til at fortælle om,  hvad du kan forvente, når du søger sparring hos netvaekst.dk, og hvad foreningen lægger vægt på, når de matcher partnere med de iværksættere og ejerledere, der søger sparring.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer