Få styr på IT-sikkerheden til gratis event

”styr på cybersikkerhed - for startups” giver konkrete råd og redskaber til at beskytte virksomheden mod digitale angreb

  • tirsdag d. 11. februar 2020
  • 09:00
  • Symbion, K2 Fruebjergvej 3 2100 København Ø
Tilmeld

IT universitetet åbner døren op for iværksættere, hvor de til et gratis foredrag giver professionelle råd til at beskytte virksomhedens IT effektivt. Her bliver I blandt andet klogere på hvor galt det kan gå, hvor vigtigt det er at have styr på stærke passwords, og hvor I lærer hvordan I bedst beskytter jer mod trusler.

Til dette foredrag klæder vi dig og din virksomhed godt på til at begå jer sikkert i cyberspace og dele fortrolige data uden risiko. Vi hjælper jer med at indarbejde de gode IT vaner og kommer med gode tips til at få alle medarbejdere med,  i en fælles indsats for at beskytte jeres data effektivt.

 

Eventet henvender sig særligt til nystartede virksomheder, som mangler konkrete metoder og værktøjer til at øge IT-sikkerheden. Samtidig vil der til foredraget være mulighed for at netværke med andre deltagere.

Pris: gratis 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer