Iværksætterintro: København

Har du en idé eller en drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Iværksætterintro giver en all-round intro til alt det, du skal have styr på. Du får inspiration til forretningsudvikling samt grundlæggende viden om bl.a. bogføring, moms, skat og markedsføring.

Hvem:

  • torsdag d. 9. september 2021
  • 09:00
  • Symbion Fruebjergvej 3 2100 København Ø
Tilmeld

Til dig, der overvejer at starte en virksomhed eller lige har cvr-registreret dig. Når du gerne vil have et overblik over hvad det kræver og hvad du skal have styr på. Det gælder både nyttig viden og erfaringer, der kan øge din sandsynlighed for success, men også en orientering om ansvar og formelle krav.

Hvad:

Iværksætterintro giver en overordnet introduktion til livet som selvstændig. Du for forskellige oplæg om, hvordan du bedst kommer i gang som iværksætter. På godt 3 timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god idé til god forretningside.
Du får masser af viden om, hvordan du udvikler din idé, hvordan du finder dine første kunder, om virksomhedsformer, skat, moms, samt hvem der kan hjælpe dig videre.

Du får også mulighed for at stille håndgribelige spørgsmål:

  • Hvordan får du et skarpt forretningskoncept – og hvem kan hjælpe dig videre?
  • Hvordan får du dine første kunder?
  • Hvad er den passende virksomhedsform for din virksomhed?
  • Hvad skal du vide om f.eks. aftaler og markedsføringslov?
  • Skat, moms, bogføring og indberetning – hvad skal du have styr på?

Nogle gange har vi ovenikøbet besøg af f.eks. en advokat, revisor eller salgs- og markedsføringsekspert, der kan hjælpe dig godt videre.

Iværksætterintro er gratis.

Afbud:

Kan du ikke deltage alligevel, skal du selv afmelde dig via afmeld-knappen i den bekræftelsesmail, du fik ved tilmelding. Dette er vigtigt, da det kan give plads til iværksættere på venteliste.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer