Iværksætterkursus – Forår 2023

Er det selvstændige liv helt nyt for dig? Så giver dette kursus dig alt hvad du skal bruge - fra alt det formelle til at komme godt i gang med de første kunderelationer.

iværksætterkursus
kursus

INFO

  • torsdag d. 9. marts 2023
  • 17:00
  • Middelfart og Fredericia
Tilmeld

Kom på et solidt kursus for dig som nystartet iværksætter. Her kommer du hele vejen rundt om det du skal vide, når du starter din virksomhed op og hvordan du kommer godt fra start. 

Kursus dage:

9. marts 2023, Fredericia: Om forsikringer og hvordan du kommer godt i gang med din markedsføring

14. marts 2023, Middelfart:  Introduktion til salgsværktøjer og hvordan du skaber salg (17:00-21:00)

21. marts 2023, Fredericia: Introduktion til økonomi og det praktiske i forhold til moms, skat og samarbejdet med din bank.

28. marts 2023, Middelfart: Jura, digitalisering og A-kasse – hvilke digitale overvejelser bør du gøre i din virksomhed?

26. april 2023, Fredericia: Introduktion til den bæredygtige virksomhed og hvordan du kan indtænke miljø i din strategi

Afslutning med networking og status på hvor du er med virksomheden.

Pris: Gratis

9. marts 2023 i Fredericia: Hvad med forsikringer? Hvordan kommer jeg i gang med markedsføring af min virksomhed og hvordan sikrer jeg digital tilstedeværelse

14. marts 2023 i Middelfart:  Salg er det der får din nye virksomhed op at flyve – du bliver introduceret til forskellige salgsværktøjer og hvorledes du skaber salg – vær obs på at det er 4 timer (1700-2100)

21. marts i Fredericia: Økonomi og dit samarbejde med dit pengeinstitut – du bliver introduceret til det bogholderimæssige, moms, skat og det finansielle i relation til dit pengeinstitut

28. marts i Middelart: Jura, digitalisering og A-kasse – du introduceres til hvorfor jura er vigtig! Hvilke digitale overvejelser du bør gøre i din virksomhed og hvorledes du kan bruge A-kassen

26. april i Fredericia: Du får en kort indføring i hvorledes du kan indtænke bæredygtighed og klima i din nye forretning. Herefter tager vi en kort status på hvor langt du er inden vi runder af med netværk og en passende afslutning på kurset.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer