StartUp 24 – Udvikling af dit virksomheds potentiale

Er du ny iværksætter eller overvejer du at blive iværksætter i region Midtjylland? Så er dette gratis opstartsforløb måske noget for dig.

bubbles

StartUp 24 - Udvikling af dit virksomheds potentiale

  • tirsdag d. 17. august 2021
  • 08:15
  • Erik Ejegods Vej 16 8800 Viborg
Tilmeld

Henvender sig til: førstartere og etablerede virksomheder i region Midtjylland, der er under 3 år gamle.

Startup Basis er et 8 ugers intensivt forløb, som er designet til at udvikle og styrke virksomheder. Du vil blive undervist 2 dage om ugen af kompetente undervisere, som både udfordrer dig på din forretningsmodel og giver dig sparring på salg, markedsføring, vækst og alt derimellem. Her vil du opleve en række workshops og oplæg fra inspirerende profiler.

Efter de 8 indledende uger kommer du med i Startup professionel, hvor du i 4 uger har mulighed for at arbejde fra et professionelt kontorfællesskab på Viborgegnens erhvervsråd. Tag dine kompetencer fra forløbet i brug og sørg for at udvikle din virksomhed i professionelle rammer, hvor du kan få god sparring fra andre virksomheder samt har rig mulighed for at udvide dit netværk. Der vil være en fast konsulent tilknyttet til at følge og sparre med deltagerne.

Til slut i forløbet vil du blive matchet med 3 andre iværksættere og blive tilknyttet en erfaren erhvervsperson.
Den individuelle iværksætter og holdet som helhed får støtte i op til 12 uger.

Forløbet er støttet med midler fra  EU’s Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Derfor er det gratis at deltage. Det kræver blot at du sender en ansøgning og bliver godkendt. Husk at du skal investere godt med tid til dette forløb.


Pris:
 gratis

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer