Skabelon til forretningsplan

Forretningsplan skabelon

Vil du danne dig et let og overskueligt overblik over, hvad en forretningsplan skal indeholde, kan det være en idé at gå ud fra en skabelon. På den måde er det eneste du skal koncentrere dig om er at lave research og skitsere og konkretisere dine mange, geniale idéer.

Hos IVN har vi gjort det let for dig og opstillet de vigtigste punkter, som du skal tage stilling til i udformningen af en forretningsplan. Det er helt op til dig at vurdere, hvilke punkter der er relevante, og hvilke der er knapt så relevante, for netop din virksomhed at fokusere på. Det vigtigste er, at du tager udgangspunkt i din aktuelle situation. Nogle vil fra start drage fordel af at gå mere simpelt til værks i deres skitsering af en forretningsplan.

Eksempel på forretningsplan | Download skabelon til forretningsplan her (Word)

Når du har udfyldt forretningsplanen, skal det helst stå klart hvor din virksomhed er – og hvor den er på vej hen. En forretningsplans skabelon er der til at hjælpe dig på vej, men der er ikke et endegyldigt facit eller rigtige eller forkerte svar – og du kan sagtens ændre i rækkefølgen, så skabelonen er tilpasset dine, og din virksomheds behov. Du kan altid løbende vende tilbage til din forretningsplan skabelon med justeringer. 

Det kan godt være uoverskueligt at skulle udforme en forretningsplan alene, uden mulighed for sparring.  Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af din forretningsplan, støder på mange spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Du kan med fordel medbringe din forretningsplan til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der står i samme situation som dig. Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en separat skabelon til budgettering? Download den her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer