Grafiske designere & fotografer

Netværksgruppe for iværksættere der har interesse i visuel design, billed og videoproduktion & kommunikation

Arbejder du indenfor grafisk design, billeder, film og kommunikation?

Er du soloselvstændig eller har en lille virksomhed og arbejder du med visuel kommunikation? Vi har samlet en netværksgruppe, hvor du kan sparre med andre iværksættere indenfor din branche.

Denne netværksgruppe er for DIG, der arbejder med grafisk design og ønsker at udvikle dig og netværke med andre ligesindede. I vil spille hinanden skarpere, give feedback eller dele vigtige erfaringer i har gjort jer og hvem ved, hvad nye arbejdsrelationer kan give jer?

Netværksgruppen vil altid være det samme, men stederne hvor i mødes og emnerne skifter fra gang til gang. Uanset om det er optimering af hjemmeside, sociale medier, grafisk design, nye tendenser, salg, teknologier, personlig udvikling, fakturering eller bogføring.

Det vigtigste er at du har lyst til at netværke, møde andre mennesker og er klar på at investere din tid og mødes minimum 1 gang om måneden i to timer.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye og etablerede iværksættere i Hovedstadsområdet. IVN faciliterer det første møde, derefter vil der blive opstillet faste datoer i samarbejde med netværksgruppen. Vi lukker tilmeldingen til gruppen ved maksimalt 10 medlemmer. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer