Håbet for fremtidens iværksætterliv

I den her artikel vil du møde Daniel, Thomas og Mikkel fra Digital.IQ og læse mere om deres arbejdsliv. Du vil også få en større indsigt i, hvorfor et bæredygtigt arbejdsliv er for alle, hvad Indre Verdensmål er (IDG`er) og hvordan såkaldte regenerative principper kan anvendes i det arbejdsliv du har i dag som iværksætter. Artiklen er nummer to ud af en serie på tre om fremtidens arbejdsliv og arbejdsformer og hvis du ikke allerede har læst nummer et om fremtidens arbejdsmarked, så kan jeg kun anbefale dig at gøre det. I den tredje og sidste artikel dykker jeg mere ned i, hvordan netværk er små økosystemer, der forpligter og hvor skrøbelighed og tillid er til stede. Sidst i artiklen kommer jeg også ind på tendenser inden for platforme i Dk og udlandet.

Et bæredygtigt arbejdsliv

Vi er for længst stoppet med kun at tale om bæredygtigt i den forstand at sikre holdbare positive resultater for vores miljø, klima og samfund. Vi taler også om bæredygtighed når det kommer til arbejdsliv og organisationer. Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv er en national, uafhængig og non-profit tænketank, der arbejder med udvikling af det bæredygtige arbejdsliv. De definerer det bæredygtige arbejdsliv som:

Vil du se mere?

Bliv medlem af IVN og få fuld adgang.

Allerede medlem?

Log ind
Konstantin Shereta

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer