Håndværk og kreativitet

Netværksgruppe for iværksættere der laver håndlavede produkter

Håndværk og Kreativitet

Mød andre iværksættere der beskæftiger sig med kreative håndværk

Med denne netværksgruppe træder du ind i et kreativt univers, hvor du får sparring og støtte fra andre nye og kommende iværksættere, der alle beskæftiger sig med et kreativt håndværk. Dette kan være alt fra keramik, smykker, pynt, møbler eller kunst. Fælles for denne gruppe er at I arbejder med originale og unikke projekter.

Her kan I hjælpe hinanden med de udfordringer, I møder undervejs – hvad enten det vedrører jeres webshop, sociale medier, kundehåndtering, salg eller det juridiske og tekniske bag jeres forretning. Eller det kan være om hvordan bevarer du din kreativitet sammen – med alle de andre opgaver. der følger med som selvstændig.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye iværksættere i Aarhus og omegn. IVN faciliterer det første møde, derefter vil der blive opstillet faste datoer i samarbejde med netværksgruppen. Det er mindre grupper så man kan opnå fortrolighed. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer