Hvad er en iværksætter?

Her kan du læse om, hvad det vil sige at være iværksætter og hvad iværksætteri egentlig går ud på. Hos IVN klæder vi dig på til rejsen ind i iværksætteruniverset, som godt kan være en smule svært at navigere i.

Hvad er en iværksætter

Her kan du læse om, hvad det vil sige at være iværksætter og hvad iværksætteri egentlig går ud på. Hos IVN klæder vi dig på til rejsen ind i iværksætteruniverset, som godt kan være en smule svært at navigere i. 

Helt kort, så er en iværksætter en person, som begiver sig ud i at starte sin egen, selvstændige virksomhed. Iværksættereventyret starter typisk med en god, kreativ og innovativ idé. Hvis personen starter virksomheden op selvstændigt og helt fra bunden, så kalder man vedkommende for iværksætter. Men det er ikke nok “bare” at have en god idé – der skal altså virkemidler til, førend man kan sætte skub i iværksætteriet.

Iværksætteridéer

Der findes virkelig mange forskellige iværksætter idéer, som man kan tage udgangspunkt i, hvis man vil kaste sig ud som selvstændig iværksætter. Vi har samlet nogle bud på, hvilke forskellige former for iværksættere der findes. 

Her kan du lade dig inspirere og finde frem til drømmeidéen og hvilken branche eller forretningsidé du måske gerne vil bevæge dig inden for – en idé som bedst muligt kan lede netop dig mod success. Læs meget mere om iværksætter idéer her.

Bliv iværksætter

Når du har fundet en helt genial iværksætter idé, har du taget det første spadestik i livet som iværksætter. Nu handler det “bare” om at omsætte idéen til en iværksætterpraksis, som kan vækste. Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du kommer i gang med iværksætteriet, og hvad du skal have styr på. 

Læs mere om at blive iværksætter her.

Iværksætterhjælp

Puha, det kan måske godt være en lidt stort mundfuld at skulle begive sig ud på gyngende iværksætter-grund. Det kan lede til mange spørgsmål, som avler endnu flere. Så kan det være rart at få den helt rigtige og mest kompetente hjælp. Læs mere her om, hvilke former for iværksætterhjælp du kan gøre brug af her hos IVN – og find ud af præcis hvor du mangler mere viden og rådgivning, for at kunne komme videre i kapitlet.

Hjælp til iværksætteri gennem solidt netværk

Én ting er at blive iværksætter, en anden ting er at blive en succesfuld iværksætter. De fleste forstår godt, at det ikke er noget, der sker over natten. Og det kræver blod, sved, tårer – og en solid portion tålmodighed – samt tid at få skabt et holdbart iværksætterfundament, som så også lige skal vækste!

Det er nødvendigt at have mod og høje ambitioner for at blive en succesfuld iværksætter. Det kræver en klar og konkret forretningsplan og strategi – og så kræver det, mest af alt, et stærkt netværk. 

Et godt netværk kan hjælpe dig med at finde den rette arbejdskraft, men også med at finde de rette investorer, som kan yde finansiering, som er essentielt for at få en virksomhed op at køre.  Det er altså én af de allerstørste styrker, hvis du får etableret dig et stort og relevant netværk af andre iværksættere, som kan hjælpe og rådgive hinanden. 

Hos IVN forstår vi vigtigheden i at få skabt et godt netværk som base for at din virksomhed kan vækste og blive succesfuld. Bliv medlem af et iværksætterfællesskab og lad startskuddet lyde. Bliv medlem i dag og tag del i de mange workshops og events, som vi arrangerer hos IVN.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer