Iværksætteri & kolleger

Netværksgruppe for ambitiøse ildsjæle

Iværksætteri og nye ”kolleger”

Del viden, dan relationer og få sparring

Vil du gerne være en del af et ambitiøst netværk med andre ildsjæle og iværksættere? Så er du kommet til det rette sted! Vores netværk giver dig mulighed for at dele viden, blive inspireret af andre og drøfte alt indenfor iværksætteri.

Som en del af vores netværk kan du skabe relationer og forbinde med andre ligesindede iværksættere. Du kan få sparring på dine ideer, lære af andres erfaringer og opbygge et netværk af mennesker, der forstår og støtter dig i din iværksætterrejse.

Vores netværk er et fantastisk sted at finde nye “kolleger” og samarbejdspartnere. Her vil du finde en fælles interesse og mål, og du kan få hjælp og støtte fra andre, der ved, hvad det vil sige at være iværksætter.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores netværk i dag. Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opbygge de relationer og den viden, du har brug for til at lykkes som iværksætter.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye og etablerede iværksættere i Nordjylland. IVN afholder det første møde, derefter vil være jer, der bestemmer, hvor møderne efterfølgende afholdes. Vi lukker tilmeldingen til gruppen ved maksimalt 10 aktive medlemmer. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer