Betaler du dyrt for fragt, selvom du har masser af forsendelser?

IVN søger webshops til pilotprojekt med CoolRunner

  1. Anvender du Shopify?
  2. Har du en webshop med +30.000 forsendelser årligt?
  3. Sender du mest små forsendelser (under 5kg) i Danmark og til det europæiske marked?

Så har du nu muligheden for at blive test-pilot for Danmarks billigste fragtservice.

I samarbejde med CoolRunner søger IVN 5 webshops, som vil medvirke til et pilotprojekt, der skal teste CoolRunners setup.

CoolRunner har en ambition om at være den bedste og billigste fragtplatform for webshops, og det skal sættes på en prøve.

De har lagt sig i selen, strammet prisskruen og lavet et helt specielt tilbud til medlemmer af IVN, hvor CoolRunner garanterer, at der ikke er andre, der kan følge med.

Pilotprojektet skal danne grundlag for videre samarbejde mellem IVN og CoolRunner, så vi sammen kan skabe fragtløsninger med bedre priser og betingelser for små og mellemstore webshops.

 

 

Hvad er fordelen ved CoolRunner?
CoolRunner er en samlet digital platform til fragtløsninger, hvor du som kunde får adgang til konkurrencedygtige priser til hele verdenen igennem CoolRunners gode aftaler og transportørnetværk.

Opsætning, konsultation og integration er gratis, og der er ikke ekstra omkostninger forbundet med at printe labels gennem CoolRunners platform.

 

Hvad får jeg ved CoolRunner?
Adgang til en digital platform, der gør det lettere at overskue, vedligeholde og optimere fragtløsninger, og som samtidig sikrer direkte adgang til CoolRunners omfattende netværk af transportører.

CoolRunner hjælper med integration til shops og udvikler skræddersyede services til den enkelte kunde uden ekstra omkostning. Derudover, vil  der også være adgang til integrationer til WMS systemer, kundeservice løsninger, BI informationer og meget andet.

 

Hvordan fungerer pilotprojektet?
Baseret på de 5 kunder i pilotprojektet, vil CoolRunner se på, hvor let og hurtigt de kan kvalificere IVNs medlemmer og få dem onboardet til CoolRunner.

Derudover skal CoolRunner se på, hvordan de kan tilbyde store, mellem og mindre kunder konkurrencedygtige priser og setup, baseret kundernes på ambitioner og løsninger.

 

Kan jeg kun vælge DAO og Bring?
Nej, CoolRunner kan også tilbyde PostNord og HomeRunner til Danmark, så der er flere valgmuligheder.

 

Hvad hvis mine kunder hellere vil anvende GLS?
CoolRunner har ikke faste aftaler med GLS, men hvis kunderne ønsker deres egen GLS-aftale integreret, kan de kører den igennem CoolRunner for 0,24 kr pr. forsendelse.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer