Vind bogen "Pitch Deck"

IVN udlodder 2 eksemplarer af bogen ”Pitch Deck: Sådan lander du din første investering”.

Bogen er en manual til dig, der overvejer at søge investeringer til din virksomhed. Du bliver guidet igennem processen med at udarbejde et pitch deck, og du får input til, hvordan du kan opsøge og overbevise en mulig investor.

Rasmus Madsen driver virksomheden eManager, og har over flere omgang søgt funding. I manglen på helt konkret materiale, besluttede Rasmus sig for at nedfælde sin egen vej til succes med at søge investeringsmidler. Bogen er læst og redigeret af Martin Christensen fra IVN, og den bliver anbefalet af både Martin Thorborg og Lars Tvede:

Martin Thorborg, direktør i Dinero og investor:
”Her er bogen, der vil øge dine chancer for en investering mange gange! Bogen er praktisk, forståelig, og vigtigst af alt, så bygger den på erfaring. Så for din, min og andre investorers skyld, bedes du læse og anvende denne bog, når du skal ud og søge funding.”

Lars Tvede, finansmand, forfatter og investor:
“Det er super ærgerligt, hvis det ikke er de bedste iværksættere, der får pengene, bare fordi, at lige nøjagtig pitch decket ikke var lavet rigtigt. Derfor synes jeg, at dette er en meget vigtig bog for alle, der pitcher et startup.”

Konkurrencebetingelser: Vinderen trækkes d. 17/5-21 og får direkte besked på e-mail. Ved deltagelse godkendes at IVN må sende nyheder via e-mail. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer