Kontorfællesskabet – adskil dit hjem og arbejdsplads, og skab et nyt netværk

Inden du kan skrive under på lejekontrakten til det store multinationale hovedkvarter på Rådhuspladsen, er det en god idé at overveje, om ikke vejen dertil går gennem et kontorfællesskab.

Kontorfællesskaber er som regel en sammensat gruppe af mennesker, der alle er i gang med at opbygge en virksomhed, og derfor kan du drage nytte af, at komme ud blandt ligesindede. Her finder du sparring, gode idéer og vigtigst af alt: Netværk.

Iværksætteri kræver en del arbejde i at skabe en opretholde et netværk. Både i form af samarbejdspartnere, leverandører og kunder. Med et kontorfællesskab får du netop et lokalt netværk foræret, hvor en god blanding af kompetencer samles. Her kan det endda være muligt at finde potentielle kunder og samarbejdspartnere tilfældigt, mens I sidder og spiser frokost i kantinen.

Kan du finde et kontorfællesskab, der består af folk i samme branche, men uden at sidde med præcis de samme kompetencer, er der en god mulighed for at få succes sammen. Ofte vil der også være erhvervsadvokater tilknyttet huset, som kan hjælpe dig, når du er i tvivl om noget.

I et kontorfællesskab vil du finde et godt mix mellem erfarne virksomheder og helt nystartede. Du vil opleve en positiv dynamik, hvor spændende ideer dagligt fylder rummet, og du vil mærke at folk altid har gang i nogle nye initiativer. At arbejde blandt folk der går efter deres drømme, kan også have en positiv effekt på produktiviteten i din virksomhed. Her vil du og eventuelle medarbejdere blive motiverede til at give den en ekstra skalle og gå efter guldet.

Der findes flere forskellige typer kontorfællesskaber. Et kontorfællesskab kan være, når I finder 3-4 andre virksomheder, som ønsker at dele lokaler med jeres. På den måde kan I dele udgifterne til husleje i 5.
I kan også vælge at komme ind ved et større kontorfællesskab, hvor der både er mindre virksomheder, freelancere og enkeltmandsvirksomheder. Her kan I enten få et lukket kontor, hvor I sidder samlet som team, eller et open space kontor, hvor I sidder side om side med de andre i kontorfællesskabet, eller har et kontor uden lukkede døre.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer