Kreative i Syddjurs

Netværksgruppe for kreative i Syddjurs

MØD ANDRE KREATIVE IVÆRKSÆTTERE I SYDDJURS

Med denne netværksgruppe træder du ind i et kreativt univers, hvor du får sparring og støtte fra andre iværksættere. Der foregår rigtigt mange spændende og kreative tiltag i Syddjurs Kommune, og flere og flere vælger derfor at følge drømmen om at blive selvstændig lige nu.

Sammen skal i dele historierne bag jeres virksomheder og løbende følge op på alle op- og nedturene som iværksættere. I vil bl.a. spare om, hvordan livet er som kreativ selvstændig og møde andre som dig selv. Derudover kan i komme forbi temaer som webshops, sociale medier, kundehåndtering, fysisk salg, det juridiske og tekniske bag jeres forretning og meget mere. I er selv med til at sætte retningen i den her gruppe.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye og etablerede iværksættere i Syddjurs og omegn. IVN afholder det første møde, derefter vil være jer, der bestemmer, hvor møderne efterfølgende afholdes. Vi lukker tilmeldingen til gruppen ved maksimalt 8 medlemmer. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer