Kvindelige iværksættere

Netværksgruppe for kvinder i Aarhus

Kvindelige iværksættere Aarhus

Er du på udkig efter et mødested for engagerede kvinder?

Her er en netværksgruppe for dig, der søger sparring, personlig udvikling, karriererådgivning og inspiration med andre kvinder.

IVN tilbyder denne netværksgruppe, så der kan skabes et forum med hjælp og sparring fra andre kvindelige rollemodeller. Få nye perspektiver og mød andre kvinder, der deler din passion for at drive og udvikle egen virksomhed.

I netværket vil du opleve et fortroligt, gensidigt og forpligtende fællesskab. Du vil kunne skabe nye relationer, der fremmer din læring, videndeling og sparring kvinder i mellem. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye og etablerede iværksættere i Aarhus og omegn. IVN afholder det første møde, derefter vil være jer, der bestemmer, hvor møderne efterfølgende afholdes. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer