Skabelon til leverandøraftale

Download skabelon til leverandøraftale

Når et nyt samarbejde skal etableres, er der meget formelt der skal på plads. Det er vigtigt at have styr på alle de juridiske detaljer for at sikre, at ingen af jer ender med fletningerne i postkassen. Herunder kan du downloade vores skabelon til leverandøraftale. Den er udførlig og detaljeret, så du har alt hvad I får brug for i forbindelse med kontrakten.

Eksempel på leverandøraftale | Download skabelon til leverandøraftale her (Word)

Udfyld leverandøraftalen med din og den anden parts virksomhedsoplysninger, og husk at læse aftalen igennem. Her er der jo tale om en standardkontrakt, men du skal vide hvad I er i gang med at sige ja til på tro og love samt hvordan I hver især står stillet.

Der kan være særlige forhold der gør sig gældende i jeres situation. Savner du noget i kontrakten, bør du stå ved det og finde ud af hvordan du får det dækket i aftalen. Her kan du med fordel tage kontrakten med til netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop erhvervsjura, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden.

Her vil du også kunne blive klogere på om du har brug for at hyre en advokat til at udforme særlige afsnit eller om det kan klares med få tilføjelser til standardkontrakten. Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af din leverandøraftale, støder på flere spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon? Kom tilbage til oversigten her.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer