Lille i en stor verden

Iværksættere på tværs af brancher - bliv en del af vores netværk for samarbejde og vækst

Velkommen til vores netværksgruppe for iværksættere fra forskellige brancher. Vi glæder os til at få jer med og ser frem til at lære af hinanden og opbygge forbindelser, der kan hjælpe os alle med at vokse og trives som iværksættere.

Som iværksættere ved vi, at det kan være en udfordrende rejse at starte og drive vores egne virksomheder. Men når vi samarbejder og deler vores viden og erfaringer, kan vi overvinde disse udfordringer og nå vores mål.

Denne netværksgruppe er designet til at give jer mulighed for at dele jeres viden og erfaringer med andre iværksættere fra forskellige brancher. Vi håber, at I vil tage aktiv del i diskussionerne, stille spørgsmål og give feedback på hinandens ideer og projekter.

Vores mål er at skabe et positivt og støttende miljø, hvor vi kan dele vores succeshistorier og læring, og hvor vi kan opbygge forbindelser, der kan hjælpe os alle med at vokse vores virksomheder.

Vi ser frem til at lære jer alle at kende og at se jer i vores kommende møder og arrangementer.

Bemærk: Netværksgrupper mødes 1 gang om måneden, mødernes varighed er mellem 2-3 timer. Første møde faciliteres af IVN, derefter kommer gruppen på besøg hos medlemmerne. IVN kan evt. finde oplægsholdere og eksperter efter behov. Vi laver en LinkedIn-gruppe til online kommunikation internt.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer