43 annoncer fundet · 0 tags valgt

I Lunar har vi slået dørene op for vores helt egen erhvervsbank, som skal sikre, at iværksættere hurtigt og billigt kan få en erhvervskonto.

Målet er enkelt; at gøre bankforretning så simpelt for iværksættere, at de blot skal koncentrere sig om at drive deres forretning. 

Vi ved at det kan være svært og dyrt for iværksættere, at få en bank-konto og det vil vi gerne lave om på.

I første omgang er Lunar Business målrettet de helt små iværksættere, samt scaleups.

Vi kan i dag hjælpe IVS, EMV, Holding-selskaber og ApS´er med både én ejer eller flere ejere.

Vi har indgået et partnerskab med IVN.dk og vil derfor tilbyde alle medlemmer 20% det første år.

Der findes to forskellige produkter:

  • Business Solo – til dig der er “Solopreneur” – IVN-Pris: 1.960 kr. årligt (Normal pris 2.450 kr.)
  • Business Grow – til jer som er flere ejere eller dig som ønsket de serviceydelser der er i Grow – IVN-Pris: 3.400 kr. årligt (Normalpris 4.250 kr.)

Se mere på https://lunar.app/dk/business/

Ved brug af rabatkode – Vær opmærksom på at koden skal indtasten på den skærm, hvor du vælger mellem Solo elller Grow produkt.

Vi håber at vi kan hjælpe din virksomhed videre på rejsen.

Alt det bedste,

/Lunar Business

Heyfunding har kortlagt mere end 1.500 aktører, investorer og business angels. Upload dit pitch deck til os og få muligheden for at blive matchet med de mest relevante investorer i vores netværk. Vi arbejder ud fra en no-cure-no-pay model, så du skal KUN betale, hvis du får en investering med hjælp fra Heyfunding.

Et LegalUp abonnement sparer dig både mange penge og meget tid på den mængde juridisk bistand, din virksomhed uundgåeligt har behov for i løbet af et år. Penge og tid du istedet kan bruge på din kerneforretning. Du får hjælp indenfor 24 timer og kan spare op til 80.000 kr. ex. moms om året sammenlignet med traditionel advokathjælp.

Med vores tre abonnementsløsninger har vi med garanti en løsning, der passer til din virksomhed uanset branche og størrelse.

Vores team af erfarne og specialiserede jurister sørger for, at du hurtigt og let kommer igennem de juridiske udfordringer og opgaver der følger med ved at drive en virksomhed. Samtidigt kan du koncentrere dig om at drive din forretning.

Dermed vinker du farvel til både dyre timepriser og uoverskuelige advokatregninger samt gør-det-selv-løsningerne, som i sidste ende kan koste dig endnu dyrere.

I får den nødvendige juridiske sparring og hjælp, når behovet opstår, og skal ikke frygte en efterfølgende dyr regning, da det er dækket gennem jeres abonnement.

Alt indhold i abonnementerne er vurderet ud fra et almindeligt behov.

Hos Aveo er vi eksperter i at hjælpe erhvervsdrivende online. Med over +1.100 webløsninger (med 5/5 stjerner på TrustPilot) vi eksperter i, at udarbejde en professionel hjemmeside tilpasset din virksomhed. Hos os er det vigtigt, at hjemmesiden er en engangsbetaling, at du selv kan redigere i den efterfølgende samt at forløbet med os har været behageligt. Udfyld formularen for en uforpligtende dialog med en rådgiver.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer