75 annoncer fundet · 0 tags valgt

DIN ALL-INCLUSIVE 360 PAKKE

All-Inclusive 360 markedsføring hos HeimdallNordic sikre dig en total strategi, og rød-tråd igennem din komplette markedsføring. Med All-inclusive 360 markedsføring hjælper vi dig med alt indenfor din digitale markedsføring såsom: SEO, Linkbuilding, Content, Facebook Ads, Google Ads/Shopping, Email-marketing, affiliate, konverteringsoptimering, og hjemmeside udvikling

Eller oversat så alle kan forstå det – Vi samler hele din virksomheds online markedsføring ét sted, og varetager alle dine platforme til én fast pris! Overlad din markedsføring til os, og sammen finder vi den bedste vej til få dig til tops. Du skal bare bruge din tid på det, du er bedst til og som skaber mest værdi for din virksomhed!

2021 tilbud: gratis oprettelse

FÅ HELE JERES VIRKSOMHEDS BEHOV FOR REGNSKAB OG BOGFØRING DÆKKET ET STED

Når du har en virksomhed – uanset størrelse – er økonomi og regnskab en vital parameter for driften. Derfor er det oplagt altid at have en økonom med forretningsforståelse ved hånden.
Kathrines spidskompetencer er at være jeres “in-house” regnskabsafdeling, som sørger for at bogføring, regnskab og bank altid stemmer. Få hjælp til:

Daglig bogføring – momsregnskab og lønadministration

Mit navn er Martin, jeg er nystartet marketingkonsulent og jeg brænder virkelig for iværksætteri og for at hjælpe andre nystartede iværksættere med at skalere deres forretning online. Jeg søger 4-5 virksomheder, der er klar til at tage deres virksomhed til det næste niveau. De første 3 kunder jeg onboarder får min service gratis den første måned.

Øg dit salg, website trafik og konverteringer med en opsigtsvækkende animationsvideo. Du bliver mere synlig og iøjefaldende på de sociale medier – eller på din hjemmeside. Det er hurtigt og nemt, og vi hjælper dig i gennem hele processen. Vi kan lave dem i flere forskellige formater, stilarter og med/uden speak. Vi skræddersyer videoen, så den passer til netop dine behov.

Trænger din virksomhed til at blive set ?
En SoMe film er dit digitale aftryk, og en god mulighed for at komme ud til nye kunder.

  • Telefonmøde
  • 1 times optagelse
  • Firma logo indsat i filmen
  • Royalty free music
  • Max. 30 sek færdig produceret film
  • Bedre kendskab til din virksomhed

Efter vi har været hos dig, kan du forvente at modtage filmen efter 72 timer. 

Vi sender en fotograf ud til din virksomhed i ca. 1 time.

Efter besøget levere vi en billedpakke med færdigredigerede billeder.

Du vælger de billeder du kan bruge, og betaler kun for dem.

Kan du ikke bruge nogle af billederne, er det hele gratis.

Når du vil oprette dit ApS, skal du blot udfylde vores online formular. Heri stiller vi dig en række spørgsmål, som du skal besvare. Det tager typisk 10 minutter.

På baggrund af dine svar udarbejdes selskabsdokumenterne automatisk. Så snart at du har betalt, får du adgang til de færdige dokumenter. Dokumenterne skal underskrives af alle selskabets ejere, hvilket kan gøres sikkert og hurtigt med NemID.

✔ Registrering af selskab med ekspres service

✔ Bekræftelse af selskabskapital

✔ Registrering af import og eksport

✔ Registrering af ansatte

✔ Registrering af bestyrelse

✔ Alkoholbevilling efter ønske

✔ Opfølgning hos Erhvervsstyrelsen

✔ Stiftelsesdokument

✔ Vedtægter

✔ Ejerbog

Ved V85 kan du leje bil uden udbetaling og uden binding.

Et pris eksempel for folk fra IVN:  Pris 2.899,- for en VW Polo med ALT. Normalt. 3.899,-

(BEMÆRK ovenstående er et eksempel, prisen afhænger af alder, km pr. mdr., postnummer, m.m.)

 

Hvad er inkl. i denne pris?

0,- kr i udbetaling

Alt inklusiv, ingen skjulte gebyrer

Forsikring

Vægtafgift

Service og reparation

Sommer/vinterdæk

Ingen bindingsperiode

Ingen restværdi

1 mdr. opsigelse

KORT SAGT – TANK OG KØR!

Jeg hedder Camilla og er indehaver af CMR-Marketing. Til dagligt hjælper jeg små- og mellemstore virksomheder med at få succes online gennem annoncering på Facebook og Google. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder succesfuldt igennem den digitale verden.

Har du brug for hjælp til annoncering på Facebook, Instagram eller Google Ads? Jeg er nyopstartet som selvstændig marketing konsulent med speciale i Paid Ads. Du kan trygt overlade ansvaret for annonceringsdelen i din virksomhed til mig, så kan du koncentrere dig om det du er bedst til!

De vigtigste faktorer når du samarbejder med mig er fuld gennemsigtighed, ærlighed og åben kommunikation. Jeg tror på, at en personlig tilgang og et tæt samarbejde er afgørende for at skabe de bedste resultater for din virksomhed.

Dine resultater er lige så vigtige for mig, som de er for dig! Derfor finder du heller ingen skjulte gebyrer, overpriser eller lange bindingsperioder hos mig.

Har du en spændende case? Så tøv ikke med at kontakte mig, så laver vi i fællesskab en aftale ud fra dine behov og ønsker! Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!

Eksempel på succescase for en lille ny start-up webshop jeg samarbejder med:

Jan-april: Omsætning genereret gennem 1 Google Ads: 48.000 kr. Kunden har fået sine annoncekroner 14 gange igen!

 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer