71 annoncer fundet · 0 tags valgt

Du har en god forretnings-ide med stort potentiale og du har store drømme for fremtiden. Der er bare ét men: du har svært ved rigtigt at komme i gang med din markedsføring. Du lykkedes ikke med at få tiltrukket dine ideelle kunder, og ikke mindst, at få dem til at handle hos dig.

Fortvivl ikke. Sammen kan vi udvikle en overskuelig strategi for din forretning, der tiltrækker dine ideelle kunder og får dem til at interagere med dine opslag og købe dine ydelser eller produkter.

Løft din forretning med sparring omkring din forretningsplan, målgruppe eller eksisterende tekster og kampagner.

Lær at lave professionelle mobilvideoer med vores spændende mini kursus!

Er du interesseret i at mestre den tekniske del af mobilvideoproduktion? Så er vores mini kursus det perfekte valg for dig! På kort tid vil du lære alt, du behøver at vide for at skabe dine egne fantastiske mobilvideoer.

Hvad får du ud af kurset?

 • Dybdegående gennemgang af mobilkameraets funktioner.
 • Grundig introduktion til redigeringsapps (inklusive personlig redigeringsworkflow).
 • Lær at skabe automatiske undertekster på både dansk og engelsk.
 • Must-have ekstraudstyr til din mobil.
 • Få et værdifuldt tip, der gør det 1000 gange nemmere at lave videoer til flere forskellige platforme, på én gang.

Vores kursus er designet til at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at skabe imponerende mobilvideoer. Tilmeld dig i dag og oplev en ny verden af kreativ videoproduktion! Prisen for vores mini kursus er kun 695.-

Skynd dig at tilmelde dig nu og tag det første skridt mod at blive en mobilvideomester!

Brug rabatkode: “MV15” for 15% rabat til og med d. 30 juni.

Få opskriften på hvordan du sikre at dine marketingaktiviteter omsættes til PROFIT. Du lære at bygge din forreting bag fra – altså når du ved hvilke yndlingskunder du ønsker i din butik, designer du den salgs- og marketings tragt, der sikre at du gør det let at blive kunde hos dig.

Det er et 12 ugers on-line forløb, hvor du bliver ‘holdt i hånden’ hele vejen så du til sidst har du bygget din egen skræddersyet kommercielle bro, der sikre at du øger dine konverteringsrater med +25%.

Alt det du vil lære er baseret på over 30 års erfaring har jeg samlet det, jeg synes gør en forskel, og som du vil få adgang til: teori og strategier, skabeloner og modeller samt alt det, jeg har lært gennem et væld af bøger, uddannelser og erfaringer – og ikke mindst mine fejltagelser, som du ikke behøver at gentage. Det er med andre ord en FAST TRACK til at omsætte strategi til RESULTATER.

 

Din virksomheds (kommende) podcast er tillidsskabende og engagerende content, som i kan (gen)bruge på tværs af alle marketingkanaler. Vi hjælper jer med at få produceret et show i høj kvalitet, som ikke bare styrker tilliden og kompetencerne til jeres brand, men også bliver hørt og elsket af dem i allerhelst vil have som kunder.

Gennem vores know-how håndterer vi hele processen fra konceptudvikling, optagelse og klipning til lancering og markedsføring.

Helt enkelt – Ugli Fruit Productions gør det nemt at lyde godt.

Står du og mangler en sparringspartner eller måske du udskyder det økonomiske til næste uge! Her kommer jeg ind og giver dig roen omkring din økonomi og samtidig en du kan spare med på mange områder. Om du er stor eller lille, ny eller gammel gør ingen forskel – jeg omfavner alle.

Inviter du på kaffe, så giver jeg en gratis snak og sparring, hvor vi finder ud af om du har behov for hjælp og om det skal være mig.

Alle har brug for stemningsfyldte billeder til sin virksomheds sociale medier, men kontinuerligheden kan være svær at opretholde. Når du overlader dine sociale medier til os, kan du fokusere på det, du gør bedst. En stærk tilstedeværelse på sociale medier kan hjælpe med at skalere din forretning og nå nye højder. Implementering af en gennemtænkt social mediestrategi vil ikke kun få dit brand til at fremstå mere professionelt på sociale medier, men også øge brandgenkendelse og salg.

Vi forstår vigtigheden af at skabe individuelle og unikke kampagner for hver forretning, vi arbejder med. Hver virksomhed har hver sin historie og vi hjælper med at sætte digitale fodspor. Vi har en unik indsigt i den digitale verden, og en bred forståelse for de dynamiske sociale medier.

Vi vil gerne tilbyde et skarpt tilbud på et SoMe Management-samarbejde:

Administration af Facebook & Instagram på månedsbasis (alt kan naturligvis skræddersyes, så det tilpasses jeres behov)

 • Udarbejdelse af content (foto og videomateriale)
 • Planlægning af content der dækker aktiviteten henover en måned på de to platforme, så der postes på ønskede/oplagte dage på feed og på story.
 • Oprettelse af en content-bank i Google Drev
 • Udarbejdelse af årshjul
 • 24/7 hotline og sparring
 • Månedlig brainstorming og koordinering
 • Månedlig afrapportering

Pris: kun 7.500,- ex moms

Spar tid og penge.

 

Med et heldagskursus, kan du og dine medarbejdere lære at skabe ekstraordinære billeder via generativ kunstig intelligens (AI), som kan bruges i alt fra visuel kommunikation, markedsføring, referencemateriale, pitches og produktudvikling.

 

Kurset kræver ikke forudgående viden inden for hverken AI, grafisk design eller lignende.

 

Kurset er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov og interesser, uanset om du arbejder med udvikling af kampagner, koncepter, produkter eller visuel kommunikation. I forbindelse med kurset, vil jeg sørge for at du får hands-on erfaring med teknikkerne og værktøjerne, så du kan udnytte det fulde potentiale af generativ AI i dit arbejde.

 

Der bliver taget godt hånd om alle deltagere. Grupperne til denne type kurser vil være på max 10 personer, således vi kan gå i dybden, og sikre alle får den nye læring ind under huden.

 

Her er et kort overblik over, hvad du kan forvente af kurset:

 1. Introduktion til generativ “text-to-image” AI: Lær om grundlaget for denne spændende teknologi og dens anvendelsesmuligheder.

 2. Hands-on træning: Få praktisk erfaring med at bruge AI-værktøjer til at omdanne tekst til visuelle repræsentationer.

 3. Tilpasning til dine behov: Fokus på anvendelse af AI-teknikker inden for dit felt, herunder udvikling af kampagner, koncepter, produkter og visuel kommunikation.

 4. Case-studier og eksempler: Lær fra virkelige projekter og opdag hvordan generativ AI kan revolutionere din arbejdsproces.

 5. Netværk: Mød ligesindede deltagere og udveksle erfaringer og ideer om, hvordan AI kan bruges i jeres arbejde.

Dato: 23 Maj, 2023

Heldagskursus: kl. 10 – 16

Lokation: Næsseslottet, Dronninggårds Alle 136, 2840 Holte

Pris: 2800,-  (Inkluderer forplejning, herunder frokost, kaffe, snacks og forfriskninger i løbet af dagen)

 

Der er begrænset pladser – Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod at mestre generativ “text-to-image” kunstig intelligens.

 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at udvide dine færdigheder inden for generativ AI, samt høste den hyper-produktivtet, som implementering af generativ AI i din virksomhed repræsenterer

 

Skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@airevolution.dk eller 23914954

 

– Morten Rockford Ravn

@airevolution.dk

Et digitalt læringsrum, hvor vi har samlet vores viden, erfaring og værktøjer inden for iværksætteri og forretning – ét sted, uden støj.

Det får du:

 • 10 kategorier inden for iværksætteri – og der kommer flere til
 • 140+ korte videolektioner af samlet 15+ timers varighed
 • 300+ spørgsmål til refleksion og handling
 • 50+ skabeloner og relevante links
 • Et online iværksætterfællesskab
 • Ugentlig live Q&A med Kasper Holst Hansen
 • Inspiration fra Kaspers samtaler med iværksættere og andre

Du betaler én gang, og så er du med så langt øjet rækker.

Er I en iværksættervirksomhed med flere på holdet, så skriv til os og få et godt tilbud, så hele founderteamet kan komme med.

Rabatkode: IVN25

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer