Har du brug for en netværksgruppe nær dig hvor du kan blive en del iværksætterfællesskab? Læs mere her om vores events samt netværksgrupper i København

Find en netværksgruppe i København

Vil du have adgang til en guldgrube af forretningsnetværk og samarbejdspartnere i København? Det kan du gennem IVN. I disse netværksgrupper er der særligt fokus på det faglige, personlige og forretningsmæssige potentiale – som kan udvikles og forbedres gennem et stærkt, professionelt netværk.

Når du bliver tilknyttet et professionelt netværk i København, vil det skabe en solid grobund for vækst og udvikling.  Skabt gennem sparring og vidensdeling. Læs mere om netværksgruppens mange fordele her.

Er du selvstændig iværksætter i København? Så matcher vi dig med andre lignende iværksættere i professionelle netværk i København, som kan give dig nye indsigter og perspektiver til din virksomhed og det marked og felt, det eksisterer i, som er i konstant forandring. 

Bliv medlem af en netværksgruppe i København i dag og find attraktive sparringspartnere.

Hos IVN tilbyder vi også workshops og arrangementer i København, som kan klæde dig endnu bedre på til iværksætterrejsen! Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer