Optimér din annonce på markedspladsen

Vil du have mest muligt ud af din annonce på markedspladsen?

Læs her vores tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af din annonce på markedspladsen.

Tip nummer 1:  Juster teksten!

Efter din annonce er blevet godkendt af IVN, har du rig mulighed for at justere tekst og blikfang. Kan din tekst blive skarpere? Kan du uddybe din tekst yderligere?

Med en fængende og oplysende overskrift, kan du fange modtagerens interesse på et kort sekund. Du skal klart og tydeligt fortælle, hvordan modtageren slipper af med et problem eller udfordring. Det giver anledning til at læse videre i annonceteksten frem for at scrolle videre.

Når overskriften er i hus, så er du klar til at lave en annoncetekst som passer dertil. Det er vigtigt, at din annoncetekst er både konkret og relevant. Teksten skal være tæt forbundet med den service, som du tilbyder. I annoncen skal læseren have mulighed for at se information om din virksomhed, herunder hvilke services og produkter du tilbyder.

Tip nummer 2: Del din annonce i Facebook-gruppen!

Vores Facebook-gruppe har over 90.000 medlemmer, og her er der rig mulighed for at dele din annonce blandt alle medlemmerne, når de efterspørger hjælp. Det er faktisk din eneste mulighed i gruppen for promovering!

Ved at være medlem af IVN har du en fordel, da du altid må linke til din annonce på markedspladsen fra IVN.dk i kommentarfeltet af et opslag. Dermed kan du sende folk direkte fra Facebook-gruppen og ind på dit gode tilbud.

Er du endnu ikke medlem af Facebook-gruppen? Så kan du finde den her: Besøg Facebook-gruppen her!

* I Facebook-gruppen har du mulighed for at søge efter specifikke opslag f.eks. Fotograf søges, så du nemt kan finde medlemmer, der har brug for dit produkt eller din service.

Tip nummer 3: Gør brug af tags!

Du har ved oprettelsen af din annonce mulighed for at vælge forskellige tags, som gør det muligt for folk at finde din annonce. Vælg de tags der giver mest mening for din annonce. Sælger du et regnskabsprogram, gør da brug af tags som: IT-systemer og Økonomistyring. Ved at vælge de rigtige tags, gør du det nemmere for andre at finde din annonce, og øger sandsynligheden for salg. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer