Rundstykker & webshops | Aarhus

Runderstykker & webshops Aarhus

Er du webshopejer?

Er du iværksætter med interesse i at sparre med andre omkring webshops? Så er denne netværksgruppe helt sikkert noget for dig! Med denne netværksgruppe møder du andre som dig, der vil vækste og blive klogere på E-commerce og webshops generelt. Imens du nyder et rundstykke og en kop kaffe får du sparring og støtte fra andre iværksættere, der står i samme situation som dig.

Her kan vi komme ind på, hvordan i bruger SEO. Har du en velfungerende SEO strategi, hvordan øger du trafikken til jeres website. Har du relevant indhold og søgeord, der er relevante for jeres produkter.

Har du et nemt og intuitivt design, en enkel betalingsproces og klare produktbeskrivelser. Skal i give gode tilbud og kampagner?  Har du kundeservice og hvordan laver du hurtige svar og at være lydhør over for kundernes behov og ønsker.

Har du brug for, for at få konstruktiv og nyttefuld feedback og opbygge relationer til andre webshops-ejere samtidig? Så er denne netværksgruppe noget for dig.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye iværksættere i Aarhus og omegn. IVN afholder det første møde, derefter vil være jer, der bestemmer, hvor møderne efterfølgende afholdes.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer