Snak og sport

Aktiv netværksgruppe med sport og oplevelser

Snak og sport

Kan du kombinere sport og netværk?

Savner du nogle at drøfte iværksætteri med? Og har du svært ved at finde tid til at være aktiv? I denne netværksgruppe krydrer vi iværksætteri med sved på panden. Vi tror nemlig på, at det gode netværk kommer ud af fælles oplevelser.

Imens du skaber resultater i din virksomhed, bliver du også nødt til at prioritere dig selv og din krop. Styrk derfor dit netværk og bliv en del af denne netværksgruppe. I skiftes til at arrangere en aktivitet, så bare rolig – du skal nok få mulighed for at vinde over de andre i lige netop din yndlingssport. I mødes om alt fra løbeture og til paddeltennis.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye og etablerede iværksættere i Østjylland. IVN afholder det første møde, derefter vil være jer, der bestemmer, hvor møderne efterfølgende afholdes. Vi lukker tilmeldingen til gruppen ved maksimalt 8 medlemmer. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer