TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VIND EN WORKSHOP MED CHRISTIAN LISBY TIL EN VÆRDI AF IKKE MINDRE END DKK 4.000,00 EKSKL. MOMS!

IVN udlodder i samarbejde med Christian Lisby en personlig workshop med undervisning i Facebook annoncering, hvor fokus er på dig og din forretning. Efter kun 1 dags undervisning kan du selv opsætte profitable annoncer og begynde at hente mere omsætning.

Med denne workshop får du resultatorienteret 1 til 1 undervisning, hvor salg er i højsædet og fokus er på DINE evner.

Du vil bl.a. lære omkring Facebook Business Manager, Facebook Pixel, korrekt brug af data, hyppige fejl du skal undgå, struktur, kampagneopsætning, annonceformater og budgetter.

 

OBS! Workshoppen vil blive afholdt på Sjælland

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

 

Held og lykke 😃🤞

————————————————————

Vil du ikke vente på en tilfældig lodtrækning, kan du allerede nu som medlem hoppe ind på ivn.dk og få 15% på denne workshop, hvor du sparer DKK 600,00 ekskl. moms.

Tilmeld dig konkurrencen som IVN medlem her

Tilmeld

Deltag i konkurrencen her, hvis du ikke er IVN medlem

Ved deltagelse i konkurrencen godkender jeg betingelserne herunder samt at IVN må sende mig nyheder, rabatter og gode tilbud via e-mail. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved henvendelse til IVN. Konkurrencebetingelser: Vinderen trækkes d. 11/2-21 og får direkte besked på e-mail. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage. Ansatte i IVN samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer