I det store netværk hjælper vi hinanden med alle slags udfordringer og spørgsmål. Så kan du hurtigt komme videre i processen.

Iværksætter Netværk

På Facebook har vi Danmarks største og mest aktive netværk af iværksættere, hvor vi hjælper hinanden med gode råd og sparring. Her kan du stille konkrete spørgsmål og få hurtige svar, som får dig videre i processen.

Du kan også hjælpe andre iværksættere med dine kompetencer, indsigter og erfaringer. Eller du kan skabe dine helt egne netværk, møde nye forretningsforbindelser eller finde kollegialt sammenhold. Vores fællesskab er præcis, hvad du har brug for, uanset om du er godt i gang eller helt ny.

Du finder netværket her: https://www.facebook.com/groups/44076347394

 

GRUPPEREGLER

1. Ingen reklame eller private henvendelser
Selvpromovering, spam og irrelevante links er ikke tilladt, og du må ikke sende uopfordrede privatbeskeder med henblik på salg. Du må altid linke til din annonce på Markedspladsen på ivn.dk i kommentarfeltet. Overtræder du reglerne, kan du blive udelukket helt eller delvist fra gruppen over en periode. Overtræder du gentagende gange, risikerer du at blive udelukket fra gruppen permanent.

2. Giv plads til hinanden
Vi er iværksættere og selvstændige på alle niveauer samt stadier, og alle skal have plads til at komme til orde. Dyrk det gode fællesskab, hold den gode tone og vær konstruktiv. Vi forbeholder os retten til at slette opslag, kommentarer eller hele kommentarspor, hvis dette ikke er tilfældet. Ser du noget der overtræder retningslinjerne, må du gerne anmelde opslaget.

3. Få fuldt udbytte
Facebook-gruppen Iværksætter Netværk er et online Community, men også en del af IVN A/S. Vi anbefaler at du bliver medlem, for at få fuldt udbytte som iværksætter og selvstændig. Som medlem får du bl.a. adgang til små faciliterede netværksgrupper og spændende events – se mere og bliv medlem på www.ivn.dk/tilmeld

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer