Ofte stillede spørgsmål

Hvad er IVN?

IVN er et netværk for iværksættere. Som medlem får du adgang til det store iværksætter netværk, små faciliterede netværksgrupper og spændende events over hele landet. Læs meget mere om IVN her

Hvorfor bør jeg blive medlem af IVN?

Det er netværk, der giver fællesskab, salg, sparring og viden – og som gør det nemmere og billigere for dig at drive virksomhed.

SKAL man være iværksætter for at være medlem?

Nej, alle er velkomne som medlem af IVN – både iværksættere, der allerede er startet op og dem, der går med tanker om det. Mange etablerede virksomheder finder også stor værdi i at være medlem.

Hvad koster det at blive medlem?

Det koster 179 kr./md. ekskl. moms at være medlem af IVN. Abonnementet betales årligt og er uden binding – det vil sige, at du kan opsige dit medlemskab øjeblikkeligt inde på din profilside.

Er det både en Facebook-gruppe og en hjemmeside?

Ja, vi har samlet det i ét stort netværk – så når du er medlem af IVN, har du adgang til det hele. På den måde kan vi lave et endnu bedre netværk.

Må man reklamere på IVN?

Alle medlemmer af IVN kan gratis oprette en annonce på Markedspladsen – den må du også dele i kommentarsporet på Facebook-gruppen. Det er også muligt med andre kreative formater og tilkøb af øget synlighed – læs mere om det under Annoncering

IVN IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer