Om IVN

IVN er en fordelsklub, der varetager medlemmernes interesser. Vi vil gøre det mere attraktivt, trygt og overskueligt at være iværksætter i Danmark. Alle er velkomne – både iværksættere, der allerede er startet op og dem, der går med tanker om det.

 

Som medlem får du professionel 1:1 sparring og rådgivning indenfor økonomi, jura og iværksætteri. Du får også Danmarks bedste medlemsfordele fra vores samarbejdspartnere samt adgang til et omfattende vidensarkiv med masser af artikler, tests og tips om iværksætteri.

 

IVN udspringer af Iværksætter Netværk – landets største og mest aktive Facebook-gruppe for iværksættere. Siden Facebook-gruppen blev grundlagt af Martin Christensen i 2009, har iværksættere kunnet sparre med hinanden og få hjælp til alle deres daglige udfordringer. Senere kom Lasse Bo Jensen med på holdet, og sammen har de stiftet selskabet bag IVN.

 

Vi ønsker at hjælpe landets iværksættere til at opnå succes og indfri deres vækstmål. Vi tror på, at vi sammen står meget stærkere, og vi har en ambition om at udbygge vores position som talerør for alle landets iværksættere.

 

 

 

06-01-2020
IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statestik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer