IVN - Netværk for iværksættere

IVN er et netværk for iværksættere. Som medlem får du bl.a. adgang til små faciliterede netværksgrupper, det store iværksætter netværk og spændende events over hele landet. Vi har fokus på netværk, fællesskab, salg, sparring og viden.

 

Hvad kan IVN tilbyde dig?

Vores mål er at gøre det nemmere og billigere at være iværksætter. Derfor har vi samlet alt det, du har brug for på ét sted.

Vi har stor fokus på at afholde events og netværksgrupper, hvor du har mulighed for at sparre med andre og netværke. Det er når vi mødes i virkeligheden, at der opstår magi.

På IVN kan du også frit downloade en række skabeloner indenfor bl.a. forretningsudvikling, jura, marketing, HR, økonomi og meget mere. Du kan også finde masser af inspiration og viden om livet som iværksætter gennem de mange artikler og talks.

 

Vi vil gøre det nemmere og billigere at være iværksætter i Danmark

IVN blev grundlagt i 2016, og udspringer af Iværksætter Netværk – landets største og mest aktive Facebook-gruppe for iværksættere. Siden gruppen startede i 2009 har over 115.000 iværksættere og selvstændige fået hjælp og gode råd af hinanden.

Derfor kan vi give dig de bedste forudsætninger for at drive og vækste din virksomhed – uanset om du allerede er startet op eller stadig går med tanker om det. Vi tror på at vi sammen står stærkere – også når det kommer til at sikre de bedst mulige forhold for iværksætteri i Danmark.

Vil du høre mere om IVN ?

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer