Om IVN

IVN er et netværk for iværksættere.

Som medlem får du adgang til det store iværksætter netværk, små faciliterede netværksgrupper og spændende events over hele landet. Det er netværk, der giver fællesskab, salg, sparring og viden. Alle er velkomne – både dem, der allerede er startet op og dem, der går med tanker om det.

Vi ønsker at hjælpe landets iværksættere til at opnå succes og indfri deres vækstmål. Vi tror på, at vi sammen står meget stærkere. Vores vision er at gøre det nemmere og billigere at være iværksætter i Danmark. Det vil vi gøre ved at sætte medlemmerne sammen i netværk.

IVN udspringer oprindeligt af Iværksætter Netværk – landets største og mest aktive Facebook-gruppe for iværksættere. Siden gruppen blev grundlagt i 2009 af Martin Christensen, har iværksættere kunnet få hjælp og sparre med hinanden. Senere kom Lasse Bo Jensen med på holdet, og sammen har de skabt det IVN, som du kender i dag.

 

 

 

06-01-2020
IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer