Om IVN

IVN er det eneste netværk du behøver som iværksætter eller selvstændig. Det er fællesskab, salg, sparring og viden samlet ét sted. Alle er velkomne – både dem, der allerede er startet op og dem, der går med tanker om det.

 

Som medlem er du en del af det store netværk, og du får fri adgang til webinarer, artikler, iværksætterhjælp, mentoring, talks, netværksgrupper, tests, markedsplads og events. Alt sammen noget som gør det nemmere og billigere for dig at drive virksomhed.

 

IVN udspringer af Iværksætter Netværk – landets største og mest aktive Facebook-gruppe for iværksættere. Siden gruppen blev grundlagt af Martin Christensen i 2009, har iværksættere kunnet få hjælp og sparre med hinanden. Senere kom Lasse Bo Jensen med på holdet, og sammen har de skabt det IVN du kender i dag.

 

Vi ønsker at hjælpe landets iværksættere til at opnå succes og indfri deres vækstmål. Vi tror på, at vi sammen står meget stærkere, og vi har en ambition om at gøre det mere trygt, enkelt og overskueligt at være iværksætter i Danmark.

 

 

 

06-01-2020
IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer