Cybersikkerhed for SMV’er: Underholdende oplæg

Hvordan styrker du cybersikkerheden i din forretning? Du har sikkert fået en opsang mange gange før om at beskytte virksomheden mod hackerangreb gennem diverse tiltag. Men det bliver hurtigt tørt og kedeligt. Derfor kommer der med dette event et friskt pust gennem infotainment, som både underholder og giver dig nyttig info til at styrke virksomheden.

freestocks-I_pOqP6kCOI-unsplash

INFO

  • onsdag d. 5. oktober 2022
  • 08:00
  • Silkeborg
Tilmeld

SMV’erne er i hackernes søgelys. Idet de typisk ikke har en sikkerhedsafdelingen er værnet mod hackere svagere, og der er ikke nok fokus på cybersikkerhed. Det skal vi komme til livs ved at styrke sikkerheden gennem de nødvendige tiltag.

Men det behøver ikke at være så tørt det hele. Derfor har de to eksperter i Cybersikkerhed, Michael Andersen og Malene Stidsen, teamet op med journalist og entertainer, Anders Lund Madsen, til at belyse fremtidens cyberverden for SMV’er.

Denne formiddag i Silkeborg bliver du klogere på hvordan organiseret cyberkriminalitet foregår og hvilke trusler vi skal være opmærksom på. Herefter bliver vi taget i hånden ind i den cybersikre verden med gode råd og vejledning til at styrke sikkerheden.

Program:

  • Kl. 8.00-9.00: Mulighed for at nyde en kop kaffe og en croissant.
  • Kl. 9.00-11.00: Cybersikkerhed for sjov…?
  • Kl. 11.00-11.30: Oplæg om mulighederne i Erhvervshus Midtjylland.
  • Kl. 11.30: Sandwich og mulighed for at snakke med Industriens Fond og Erhvervshusets konsulenter.

 

Pris: Gratis

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer