Find en netværksgruppe, der passer til dig og få sparring med andre iværksættere

Netværksgrupper

Når din virksomhedsidé skal blive til en succesfuld virksomhed, er det vigtigt at du har et solidt netværk, som står bag dig med sparring, vidensdeling og inspiration. Det kan give helt nye perspektiver og indsigter til dine visioner og det marked, som din idé henvender sig til.  

Leder du med lys og lygte efter den ideelle og mest relevante netværksgruppe for netop din virksomheds målsætninger? Så hjælper vi hos IVN dig med at finde den helt rigtige netværksgruppe, som befinder sig samme sted som dig. Vi sørger desuden også for, at du får mest mulig værdi ud af netværket.

 

Hvorfor er det en god ide med en netværksgruppe?

Du skal være en del af IVN’s netværksgrupper, fordi du kan danne kvalitetsfyldte relationer med andre iværksættere og selvstændige. Med en netværksgruppe er du aldrig alene. IVN’s netværksgrupper matcher medlemmer, som er i samme situation. Vi kigger blandt andet efter iværksættere som bevæger sig inde for samme interesseområde, så vi sikrer at du får den mest relevante sparring fra din netværksgruppe. Dit netværk er din tryghedsgruppe til råd og sparring.

 

Hvem kan blive en del af en netværksgruppe?

Er din virksomhed en startup, etableret eller på vej til vækst? Måske drømmer du om at blive iværksætter? IVN’s netværksgrupper er for iværksættere og selvstændige på alle stadier. Det eneste du skal gøre er at finde gruppen der ligger tættest på dig og derefter udfylde ansøgningsformularen – så vil du høre fra os snarest. Det kræver naturligvis at du er medlem af IVN for at kunne deltage i netværksgrupperne. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bare vil høre mere om netværksgrupperne, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@ivn.dk eller 60805050

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer