Effektivt salg: Workshopforløb i Skanderborg

Du er fyr og flamme for at komme ud over stepperne med din virksomhed. Men hvordan sælger du bedst dit produkt eller ydelse? På dette workshop forløb bliver du godt klædt på til salg gennem velafprøvede strategier og gode værktøjer.

sales-call

INFO

 • onsdag d. 5. oktober 2022
 • 09:00
 • Skanderborg
Tilmeld

Føler du dig tryg i at sælge? Eller giver det lidt ekstra hjertebanken, når du skal gribe knoglen og ringe ud? Måske får du det slet ikke gjort?

Sådan er der mange der har det. Men du kommer ikke udenom at det er vejen frem, uanset hvor din virksomhed er på vej hen. Om du så er den fødte sælger eller ej.

Derfor hjælper det at få en god struktur i salget og have gode værktøjer i ryggen til at gøre processen mere tryg for dig. Efter dette forløb er du godt på vej til at kunne sælge selvsikkert.

Over 3 workshops lærer du: 

 • Værdiskabelsen i salget: Hvad er dine unikke selling points, hvilken værdi tilfører du dine kunder, og hvordan formidler du det overfor kunden?
 • Kold kanvas: Hvordan tager du kontakt til potentielle emner, og hvordan opstiller du en gameplan for et kundemøde?
 • Forhandling: Hvordan håndterer du indvendinger fra kunden, og hvordan lukker du handlen.
 • Gribe salget an: at mestre den indledende kontakt og klare forhandlingerne selvsikkertPris: GratisWorkshop datoer:5. oktober 2022 kl. 9-13 i Skanderborg
  25. oktober 2022 kl. 10-12 i Skanderborg
  4. november 2o22 kl. 8:30-9:30 online
  22. november 2022 kl. 11-15 i SkanderborgDenne workshop afholdes i Skanderborg, men findes også i Roskilde, Odense og Aalborg.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer