Foredrag: Det du ikke kan lære i skolen

Tænk ud af boksen med Casper og Anders og se eksempler på, hvorfor man ikke altid skal lytte til andre, for at realisere sine drømme

  • torsdag d. 9. januar 2020
  • 19:00
  • Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV
Tilmeld

Har du en ide til en virksomhed, som andre himler med øjnene over? Så er du godt på vej til at blive iværksætter! Skolen lærer dig ikke at følge dine drømme blindt eller turde gå væk fra den logiske sti, for at finde løsningen. Det fortæller de to foredragsholdere Anders og Casper om. Casper arbejder på at udføre en ironman på Antarktis som den første nogensinde, mens Anders har gjort en forretning ud af at sælge brugte golfbolde.

 

Konceptet med det inspirerende foredrag er at tale til de helt unge aspiranter til iværksætterlivet, som stadig går i skole. Derfor henvender foredraget sig udelukkende til unge mellem 15-29 år. Unge under 15 er velkomne ifølge med en forældre. Omvendt er interesserede over 29 år KUN velkomne ifølge med unge under 15 år.

Pris: 170 kr + håndteringsgebyr

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer