Webshop bootcamp

et 6 ugers pilotprojekt for webshopejere

Webshop bootcamp

INFO

  • torsdag d. 2. februar 2023
  • 10:00
  • Upboost, Brøndby
Tilmeld

Har du en webshop med potentiale og et marketingbudget der ligger stabilt? Har du svært ved at vækste yderligere og udnytter du ikke potentialet i din målgruppe godt nok?

IVN lancerer et 6 ugers pilotprojekt i samarbejde med Upboost, der klæder dig på til en konstant strøm af kunder i din webshop. Du får helt gratis installeret deres  nyudviklede “ordre bump” software, og får en grundig gennemgang af, hvordan du bruger det i din shop.

Samtidigt bliver du en del af en netværksgruppe med ligesidede webshop-ejere, der også ønsker at vækste. I vil sparre med hinanden og blive klogere på marketing,  salg, adfærd og funnels. Såfremt I har lyst, får I selvfølgelig også mulighed for at fortsætte med softwaren efter projektet til en særlig nedsat pris.

Forløbet:

Projektet forgår sammen med andre iværksættere i et forløb over 6 uger, hvor vi mødes fysisk en gang om ugen i Brøndby:

  • Uge 1: Vækst din webshop med funnels – vi lægger en plan og bygger en strategi for hvordan vi får succes med funnel i din webshop.
  • Uge 2: Gør klar til vækst – vi gennemgår og optimerer din webshop og dit eksisterende setup og gør din webshop klar til at vækst.
  • Uge 3: Din første funnel – vi bygger din første lead funnel, som skal sørge for at danne et stabilt flow af kunder.
  • Uge 4: Krog, historie, tilbud – vi lærer hvordan vi får trafik igennem din funnel med Facebook- og Instagram Ads.
  • Uge 5: Opfølgnings funnel – vi bygger din opfølgnings funnel som skal sørge for at følge op på alle dine leads og få dem til at foretage første køb.
  • Uge 6: Det øvrige potentielle – vi snakker om hvad man ellers kan gøre for at optimerer dit setup, lægger en plan for den øvrige vækst og bruger tid på Q&A

Ansøgning:

Der er kun 10 ledige pladser. For at komme i betragtning til forløbet, skal du være medlem af IVN og drive din egen webshop. Du er motiveret for vækst, og annoncerer i dag for min. 5-10.000 kr./mdr. (også under projektet). Du skal kunne starte op den 2. februar, og kan komme til Brøndby en gang om ugen.

Du ansøger ved at sende en mail til info@ivn.dk senest den 15/1, hvor du uddyber hvilken shop du har og hvorfor du gerne vil deltage i projektet – husk at anføre dit IVN-medlemsnummer. Efter ansøgningsfristen vender vi tilbage med hvilke 10 webshops der er udvalgt.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer