h1 { margin-top: 5px; /* Adjust the top margin to control the spacing above the headline */ margin-bottom: 0px; /* Adjust the bottom margin to control the spacing below the headline */ }

Skabelon til faktura

Download skabelon til faktura

Når du starter ud som iværksætter kan det være svært at vide, hvordan du sætter en faktura korrekt op. Hvordan får du den til at se professionel ud og får alle detaljer med? Her hjælper vi dig med vores skabelon til faktura. Hav den som fast inventar på din computer, så du kan bruge den hver gang, der skal en faktura afsted. Husk at gemme fakturaen til din bogføring, så du har et solidt overblik over dit regnskab og ikke risikerer forlagte dokumenter.

Eksempel på faktura | Download faktura skabelon  (Excel)

Udfyld fakturaen med det arbejde der er udført samt nødvendige detaljer i denne forbindelse. Det kan også være at flere detaljer om arbejdsopgaven og aftalen er udspecificeret på et seperat dokument. Sørg for at fakturaen er overskuelig og fri for fejl og mangler. Husk også at få alle nødvendige oplysninger med i forhold til betaling og betalingsfrist. 

Er regnskab ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af dit regnskab, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer