Bag hver succesfuld virksomhed, står et stærkt netværk. Find en netværksgruppe, der passer til dig og få sparring med andre iværksættere

Netværksgrupper

Når din virksomhedsidé skal blive til en succesfuld virksomhed, er det vigtigt at du har et solidt netværk, som står bag dig med sparring, vidensdeling og inspiration. Det kan give helt nye perspektiver og indsigter til dine visioner og det marked, som din idé henvender sig til.  

Leder du med lys og lygte efter den ideelle og mest relevante netværksgruppe for netop din virksomheds målsætninger? Så hjælper vi hos IVN dig med at finde den helt rigtige netværksgruppe, som befinder sig samme sted som dig. Vi sørger desuden også for, at du får mest mulig værdi ud af netværket.

HVORFOR SKAL JEG HAVE EN NETVÆRKSGRUPPE?

Du skal være en del af IVN’s netværksgrupper, fordi du kan danne kvalitetsfyldte relationer med andre iværksættere og selvstændige. Med en netværksgruppe er du aldrig alene. IVN’s netværksgrupper matcher medlemmer, som er i samme situation. Vi kigger blandt andet efter iværksættere som bevæger sig inde for samme interesseområde, så vi sikrer at du får den mest relevante sparring fra din netværksgruppe. Dit netværk er din tryghedsgruppe til råd og sparring.

 

HVEM KAN BLIVE EN DEL AF EN NETVÆRKSGRUPPE?

Er din virksomhed en startup, etableret eller på vej til vækst? Måske drømmer du om at blive iværksætter? IVN’s netværksgrupper er for iværksættere og selvstændige på alle stadier. Desuden kan alle medlemmer af IVN søge om at blive en del af en netværksgruppe.

 

FIND EN NETVÆRKSGRUPPE: SÅDAN KOMMER DU I GANG

Når du har fundet den rette netværksgruppe, der passer til dine behov, trykker du på tilmeldingsknappen og udfylder ansøgningsformularen. Herefter vil du modtage en bekræftelsesmail og så snart fristen for tilmelding udløber, igangsættes netværksgrupperne. Det er vigtigt at bemærke, at du skal være medlem for at kunne ansøge til netværksgrupperne.

 

Du kan blive medlem af lokale netværksgrupper. Vi tilbyder både netværksgrupper i Aarhus og i København

 

Hvis ingen af de aktuelle netværksgrupper passer til dine behov, så frygt ej. Hver måned bliver der oprettet nye netværksgrupper med forskellige fokuspunkter, så bliv endelig hængende. Hvis du har specifikke ønsker til de fremtidige netværksgrupper, så skriv til os på info@ivn.dk – husk at at angive den mest relevante beskrivelse i emnefeltet. Vi vil herefter bestræbe os på at imødekomme dine ønsker.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer