Skabelon til fortrolighedsaftale

Download skabelon til fortrolighedsaftale

Med en fortrolighedsaftale erklærer du og din samarbejdspartner på tro og love, at de fortrolige oplysninger, der uundgåeligt vil blive delt imellem jer, forbliver fortrolige og ikke kommer ud til andre. Det er en aftale der er med til at give ro i maven i samarbejdet, og kan være et utroligt givtigt fundament for det gode samarbejde. Nu er det formelle på plads og ingen af jer behøver at bekymre jer om, hvorvidt jeres oplysninger forbliver beskyttet.

Eksempel på fortrolighedsaftale | Download skabelon til fortrolighedsaftale her (Word)

Udfyld fortrolighedsaftalen med din og den anden parts virksomhedsoplysninger og bemærk, om aftalen kommer ind på alle sektioner, der er relevante for jeres samarbejde. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at tilføje bilag eller afsnit, som beskriver jeres specifikke aftale. 

Er juridiske dokumenter ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af  fortrolighedsaftalen, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare.  Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer