Skabelon til handelsbetingelser

Skabelon til handelsbetingelser

Sælger du varer eller ydelser i din forretning, er det vigtigt at du har handelsbetingelserne på plads. Du bør informere dine kunder tydeligt omkring hvilke vilkår, der gør sig gældende, når de indgår i handel med din virksomhed. Samtidig bør beskytte din forretning mod juridiske risici. Dette gør du lettest med en fyldestgørende skabelon til handelsbetingelser. Vi har udformet handelsbetingelser med de klassiske sektioner, som du får brug for. Hav den med fordel liggende på din hjemmeside, så kunder og potentielle kunder kan skimme den igennem.

Eksempel på handelsbetingelser | Download skabelon til handelsbetingelser her (Word)

Udfyld handelsbetingelserne med dine virksomhedsoplysninger og vær opmærksom på, at aftalen når omkring alle områder i din forretning samt passer til din forretningsmodel. Ofte vil denne skabelon være tilstrækkelig, men der kan være tilfælde, hvor der er behov for at tilføje ekstra punkter. 

Er juridiske dokumenter ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til? Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af dine handelsbetingelser, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer