Skabelon til kørselsesregnskab

Download skabelon til kørselsesregnskab her

Kører du ofte landevejen tynd i forbindelse med opgaver i din virksomhed? Så er det vigtigt at du får det hele skrevet ned, så du ikke snyder dig selv, når udgifterne skal dækkes. Herunder finder du en forsimplet skabelon som gør det let at danne et overblik over dine køretimer.

Eksempel på kørselsregnskab | Download skabelon til kørselsregnskab her (Excel)

Udfyld kørselsregnskabet i takt med at du kører ud til opgaver. Hav med fordel separate kørselsregnskaber til hver kunde, så du kan sende det afsted som dokumentation. Har du mange enkeltstående tilfælde, hvor du kun kører ud til en kunde en eller to gange, kan du have en oversigt, hvor der tydeligt står hvilken kunde du kører til og fra.

Er økonomi ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med papirer til dit regnskab, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden.
Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon? Kom tilbage til oversigten her.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer