Skabelon til konsulentaftale

Download skabelon til konsulentaftale

Som konsulent er det vigtigt at du står sikkert i forhold til betaling og dine rettigheder. Derfor bør du altid indgå i en konsulentaftale med kunden. Der kan opstå sager ud af det blå, og så er det vigtigt at der er styr på de formelle papirer.
Samtidig er konsulentaftalen jeres forventningsafstemning omkring hvordan samarbejdet vil forløbe, hvad der bliver leveret og indenfor hvilken tidshorisont.

Hos IVN har vi gjort det let for dig og opstillet de vigtigste punkter, som du skal tage stilling til i udformningen af en konsulentaftale. Her bør du kigge på om standardaftalen er fyldestgørende eller om der bør tilføjes flere sektioner, som gør sig særligt gældende for din forretning. 

Eksempel på konsulentaftale | Download skabelon til konsulentaftale her (Word)

Udfyld konsulentaftalen med din og den anden parts virksomhedsoplysninger, og vær åben overfor hvis den anden part har spørgsmål til sektionerne. Der kan være særlige forhold der gør sig gældende i jeres samarbejde og dem bør I tage hånd om. I de fleste tilfælde vil konsulentaftalen være tilstrækkelig, men I kan altid tilføje bilag for at sikre, at I begge er dækket ind med en god aftale. 

Er formelle kontrakter ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af konsulentaftalen, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer