Kvinder & iværksætteri

Netværksgruppe for kvinder i København

Kvinder & iværksætteri KBH

Vil du møde andre engagerede kvinder?

Her har du chancen for at skabe et supplement til et endnu større netværk. Her er en netværksgruppe for dig, der gerne vil tale om karriere, inspireres og udvikle dig med andre.

IVN tilbyder netværksgrupper for kvinder, hvor du kan sparre med andre kvindelige rollemodeller. Få andre perspektiver og vær med til at skabe et forum, hvor i opmuntrer hinanden til at drive og udvikle egen virksomhed.

I gruppen kan du skabe nye relationer, der fremmer gode alliancer, venskaber og læring. Her kan du erfaringsudveksle, støtte og finde vidensdeling kvinder i mellem. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, engageret og parat til at involvere dig.

Bemærk: Netværksgruppen afholdes som fysiske møder for nye og etablerede iværksættere i København og omegn.IVN faciliterer det første møde, derefter vil der blive opstillet faste datoer i samarbejde med netværksgruppen. Det er mindre grupper så man kan opnå fortrolighed. Nogle grupper vil hurtigt blive fyldt op, andre kan tage lidt tid. Vi lover, at du hører fra os undervejs.

 

 

Log ind for at tilmelde dig denne netværksgruppe

Log ind

IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer