Skabelon til Lean Canvas

Download Lean Canvas skabelon

Har du fået en spændende idé til en forretning? Vil du gerne blive klogere på om den er gangbar i praksis? Så er Lean Canvas en fantastisk måde at danne dig et overblik over hvordan en eventuel forretningsmodel ville være, hvilken målgruppe du ville kunne ramme samt hvilket konkret problem du tapper ind i. Samtidig kan denne indledende øvelse give dig nogle tidlige pointers til hvordan markedsføring af konceptet ville fungere, og hvad der ville være vigtigt at fokusere på.

Eksempel på Lean Canvas | Download Lean Canvas skabelon her (Word)

Når du har udfyldt din Lean Canvas, er du blevet klogere på om en forretningsmodel ville kunne hænge sammen baseret på denne idé. Øvelsen er også effektiv hvis du har flere forskellige ideer til nye koncepter, ydelser eller produkter, som du så kan teste af med Lean Canvas og holde op mod hinanden. Det kan hjælpe dig med at træffe beslutningen om hvad du vil udvikle videre på. 

Savner du sparring på hvordan man omdanner idé til forretning?  Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af din forretningsplan, støder på mange spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer