Skabelon til likviditetsbudget

Download skabelon til likviditetsbudget

Dit likviditetsbudget gør dig klogere på hvor mange midler du har at gøre godt med til nye investeringer. Når du har lagt et grundigt budget, beskytter du din forretning mod at tage forhastede beslutninger, som kan være usunde for virksomhedens økonomi. På den måde kan du have en god mavefornemmelse når du investerer, fordi du har helt styr på hvordan det ser ud i forhold til midlerne, og hvornår I kan være risikovillige og hvornår I ikke kan.

Eksempel på likviditetsbudget | Download skabelon til likviditetsbudget her (Excel)

Når du har udfyldt likviditetsbudgettet har du et solidt overblik over din forretning og det vil være lettere for dig at planlægge fremtiden. Hvilke beslutninger er bedst at træffe lige nu i forhold til likviditeten, og hvordan vil disse beslutninger påvirke regnskabet? Det kan dit likviditetsbudget hjælpe dig med at få svar på.

Er økonomi ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til? Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af din forretningsplan, støder på mange spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer